Šta je novo?

KBCnet--Wireless za Mirijevo i Karaburmu!!!

Bez uvrede, ali niste vi Veterinarska stanica ili poljoprivredna apoteka da bi ste imali takav znak. Dajte bre malo to modernije odradite.

Logo je vrlo simpatican.
Kada sam ga video, nasmejao me je, jer se razlikuje od gomile drugih.A najvaznije je da se lako pamti i bude pretpoznatljiv sto i jeste.
Sada sto se tice zivotinje bas to i cini logo veoma zanimljivim, mozda ne bas previse ozbiljnim(kao sto kaze Recoba20) ali mislim da ce posluziti svojoj svrsi.

animaN je napisao(la):
Nema razloga da ne bude tako .......mushterija mora da bude zadovoljna da bi KBC opstao ,tako da ako smo mi srecni i oni ce biti srecni ako razumesh na shta ciljam........

U medjuvremenu sam promenio ADSL provajder i sve je doshlo na svoje mesto ;)...a ADSL radi super i extra sam zadovoljan!

Shto se tiche KBC-a isprichacu vam jednu prichu:

Sve shto je animaN od interneta oduvek hteo je to da taj internet njemu pruzi pristojnu brzinu i pristojan ping ;),sa akcentom na pristojan i u bukvalnom smislu te rechi!

Nemajuci alternativu za dialup animaN je preshao na Wireless.....naravno da je u pochetku bio srecan i zadovoljan s obzirom da je preshao sa dialfucktup......medjutim vreme je teklo a animaN je skapirao da taj Wireless ne radi bash kako bi trebalo da radi (chitaj:KBCnet)

animaN,(inache jako tolerantan chovek),je imao razumevanja na pretek u samim pochetcima korishcenja KBC usluga,i slepo je verovao svim prichama (mnogo kasnije se ispostavilo LAZIMA) da se KBC trudi iz petnih zila da poboljsha kvalitet usluga!

Poshto je sam animaN bio jedan od njihovih najvecih kritichara u vreme kad je bio njihov korisnik a samim tim potencijalna opasnost ,(gledano iz perspektive animaN-ove reputacije) KBCnet je odluchio da pozove tog istog animaN-a u prostorije KBC-a (a malo kasnije i zaposli) na razgovor.

animaN ko animaN (znace ljudi na shta milsim a glupo je da pricham o svojim ljudskim kvalitetima) je pocheo da radi u KBCnet-u i ulozio svo svoje znanje (koga ima),ljubaznost (svi koji ga znaju,znaju ga kao uvek nasmejanog,dobro rasplozenog i spremnog da pomogne) i dobru radnu etiku (da ne pricha animaN neka prichaju drugi ;))!
A ono shto je tuzno naivno je verovao LAZIMA :(..........

Shta je dobio za uzvrat: Par sedih dlaka,neispavanost,nervozu............

LAZI:
Gazda KBC-a lezi na krevetu i jede medenjake,korisnik zove i pita:Zashto ne radi intrenet? gazda odgovara:Slabo vas chujem (mozda bi ako bi prestao da zvace i neshto chuo)......evo sad smo na krovu i usmeravamo antene......radimo na tome.....

hmmmmm pa korisnik je bio animaN a kasnije prisustvovao istovetnom razvoju dogadjaja dok je radio za KBC a neko drugi bio obmanut!

Dobar dan....Dobar dan.....Zashto mi P2P ne radi dobro? odgovor:Neshto je do vashe opreme......korisnik:Nije!sve sam proverio.....KBC:Radimo na tome......... (hint:KBC vuche link od Beotela i ogranichava P2P na 30-50% a pushta full protok samo prvih par meseci dok ne postanete njihov stalan korisnik)

A verujte animaN-u da bi do sutra mogao da pishe o lazima!!!!!!!:mad:

Ono shto je poprilichno ljigavo je to shto neke korisnike koji zaista imaju potrebu za dobrim pingom (chitaj:gameri) KBC ''ubiao'' ili ti banovao namerno preko MAC adrese samo zbog toga shto su bili ''dosadni'' a postojala je i crna lista telefona (Zvoni tel......jao ne evo ga opet ovaj......)

Iako je animaN imao kod kuce brz i stabilan net (768/768) jednostavno nije mogao da trpi vishe da gleda i slusa LAZI ljudi iz KBC-a i da bude deo svega toga!
Odluchio se za sledeci korak a to je davanje otkaza posle neshto jache od mesec dana!
Shta je usledilo :
Poshto animaN-ov net nije istekao,odjednom mu je brzina od 768/768 pala na 128/128 uz uzasan ping i broj izgubljenih paketa :mad:.....tada je animaN-u bilo jasno kolko je sati i tog momenta je animaN bio presrecan shto je doneo pravu odluku!

Posle animaN-a otishlo je josh par kvalitetnih ljudi iz KBC-a ,koji su doshli u isto vreme kad i animaN,i bili iskorisceni i ''shutnuti''......zao mi je samo jednog jako dobrog momka koji je ostao tamo jer nema snage i vremena da trazi drugi posao a cheka posao u struci (ETF).

ZNACHI KBC IZBEGAVAJTE U SHTO SHIREM LUKU!

Zashto poklanjati pare bezmoralnim ljudima?

Izvinjavam se svima koji su na moju preporuku preshli na KBC!

Izvinjavam se i shto je tekst pisan u trecem licu ali sam jednostavno u momentu imao takvu potrebu da se izrazim....

P.S.Tihomire da li se secash kad si mi prichao da nikada ne bi mogao da lazesh i da kradesh?

iskreno animaN

Poslednja izmena:
@animaN
Sta ti uradise :)

Poslednja izmena:
Telefon na koji se niko ne javlja, tj retko kad se javi da pomogne oko problema, forum koji vecito ne radi (problemi sa bazom) a i kad radi nema nikog od osoblja kbc-a da se javi i pomogne u resavanju problema nego se korisnici sami snalaze; mailovi koje niko ne chita, ne izdavanje fiskalnog racuna za datu uslugu, AP koji puca sam od sebe, net koji se vuce a radio je pre izuzetno, vecito ponavljanje "kod nas radi super mora da je do vas" ili "treba li ste da uzmete opremu kod nas, sa nashom radi 100%" ili "upravo sredjujemo bice za... (kad tad)"...

Evo i ja samo da potvrdim pricu, nije kod mene ali kod ortaka kome sam nazalost ja preporucio KBCnet, prva 2 meseca je radilo extra, onda ortak uplatio pomenutih 6 meseci unapred i od tada samo problemi, naravno ni on nikada nije dobio vec pomenute fiskalne racune

Pozdrav

Kod mene je takodje teska havarija,nekada radi extra ,skoro kao na kablu (ne mislim na optiku :d ).Kod Kbc-a sam skoro god dana,nekada je radilo ok,dok je vecinu vremena bio krsh,kada se samo setim kada im je nadprovajder bio Pancevacki 3dnet.Bilo je velikog gubitka paketa,timeouta...... Sada je filtriran P2P Preko dana,nocu nesto bolje,desavalo se da pucaju konekcije.....Ni ja sam ne znam sta je po sredi,jedino kada bi tihomira stavili na detektor lazi pa bi eventualno dosli do neke istine.Tehnicka je havarija,nocu se desava da nema nikoga,popodne takodje.Najgore je kada ujutu odete do crke da zapalite svecu i da se pomolite da vam eventualno proradi net tog dana.Ugovor ne postoji,fiskalni racuni za mesecne uplate se nisu izdavali.......Jako tuzno :wall:

Bio sam kod njih jedan mesec. Stalno problemi, te nema struje te ovo te ono. Slucajno provalim da mi je tehnicom AP ne nekih 20m vazdusnom linijom sa idealnim uslovima. Prebacim se kod njih, nikada, ali nikada nisam imao problem kao sa KBC-om. Oni su jedna ruzna uspomena zbog koje (zamalo) da zamrzim wireless.

Kod KBC-a sam bio nekoliko meseci!! Moja jedina i najveca greska sto sam uopste uplatio kod njih!! Nema gorih LOPOVCINA OD KBC-a!!! STRASNO!! Wireless je neverovatan krs! nikad nije radio kako treba a kad ih pozovem BALVANI sa centrale mi stalno govore kako je do mene problem!!! Dok im jednom nisam spomenuo adresu gde se nalaze i da cu da im banem tamo sa nekim prijateljima da polupam te krseve od navodnih servera!! od tada uvek je problem kod njih!! ...imamo zagusenje mreze i tako to.... a ja budala pa otisao na prepaid!!! Braco i sestre TERAJTE IH U P.M!!! LOPOVI NAJGORI!!! doslo mi je da bijem onu babu u shopu koliko sam bio besan!! ADSL RULZ

Ispod cekica marketinskog odeljenja :))) KBCnet provajdera izlazi novi reklamni slogan, koji ujedno oslikava njihov renome, kao inovativnog preduzimaca. ( :D:d:p:p:p)

PS. vidi att.

Prilozi

• kbc.JPG
    kbc.JPG
    83.7 KB · Pregleda: 152
Nazad
Vrh Dno