Kazaa je puna svega i svacega a znam da ima dodatak koji je cisti a omogucava da i dalje radi.Pogledacu to,jer ne mogu da se sjetim gdje sam citao.Shareaza je uzasno spora i ako koristis dial up,zaboravi.Ja sam instalirao WinMX,koji je manji od jednog mb a radi puno brze od navedenih.PozdravDusan87 je napisao(la):cao svima,
zanima me da li neko zna postoji li mogucnost da se skine KAZZA,koja nije puna virusa cim se skine sa neta,i da ne ulecu virusi.
recite mi jos neke programe za razmenu faljova prvenstveno muzike.
VOZDRA
Dusan87 je napisao(la):cao svima,
zanima me da li neko zna postoji li mogucnost da se skine KAZZA,koja nije puna virusa cim se skine sa neta,i da ne ulecu virusi.
recite mi jos neke programe za razmenu faljova prvenstveno muzike.
VOZDRA
Stare verzije su bolje od novih. Ja sam do skora koristio neki prastari Kazaa Litemitrowsky je napisao(la):Nije mi bas najjasnije. Koristim KaZaA Lite vec dosta dugo(doduse mnogo manje od kad sam provalio OverNet) i nisam nijedan virus dobio. Jos sam i do pre nekih mesec dana koristio WinXP bez SP1.
Immortal_SurvivoR je napisao(la):eMule je jako dobar, ali ako nemash statichu IP adresu ne nadaj se nechemu mocnom. U prevodu: oni koji imaju statichni IP skidaju kad im se cefne, a ovi koji im se menja IP adresa im ostane samo da plachu, a to se objashnjava time shto kao imsh statichnu IP adresu pamti ti se upload, pa ne morash toliko da chekash u red, dok sa promenljivim IP-om chim ugasish program zaboravlja ti se shta si uploadovao, i sledeci put kad startujesh program ponovo ti broji iz pochetka, a sve ovo rezultuje da ako nemash statichnu IP adresu ima mnogo da chekash u red!
Pozdrav
Cemu slizi BitTorent?mitar1982 je napisao(la):BTW ko ima stalnu vezu s internetom eMule + BitTorrent za novije stvari je najbolje P2P rešenje.
faxcool je napisao(la):Bre ljudi.... covek trazi cistu verziju Kaze. Do sada je najpoluranija bila verzija kaZaA Lite K++ 2.4.3 a sada se pjavila cista GOLD verzija koja nema ni SpyWare i Adware. pa izvoli :
http://download.9down.com/software/kazaagoldPremium.rar
Link jeste malo spor ali ja sam preko modema skinuo za pola sata.... 🙂
Ultimo je napisao(la):Pa prvo treba da se konektujes da bi ti se stvorila mogucnost za search a kasnije kada hoces da pretrazujes samo stikliras onaj jedan kvadratic i to je to...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari