Šta je novo?

kazza

Dusan87

Slavan
Učlanjen(a)
30.07.2004
Poena
319
cao svima,

zanima me da li neko zna postoji li mogucnost da se skine KAZZA,koja nije puna virusa cim se skine sa neta,i da ne ulecu virusi.

recite mi jos neke programe za razmenu faljova prvenstveno muzike.

VOZDRA

Ja koristim DC++ odnosno njegovu varijantu StrongDC++. Pogledaj tred "Preporuke za P2P programe".

Mozda bi ti odgovarala Shareaza koja se konektuje na vise mreza.

Dusan87 je napisao(la):
cao svima,

zanima me da li neko zna postoji li mogucnost da se skine KAZZA,koja nije puna virusa cim se skine sa neta,i da ne ulecu virusi.

VOZDRA
Kazaa je puna svega i svacega a znam da ima dodatak koji je cisti a omogucava da i dalje radi.Pogledacu to,jer ne mogu da se sjetim gdje sam citao.Shareaza je uzasno spora i ako koristis dial up,zaboravi.Ja sam instalirao WinMX,koji je manji od jednog mb a radi puno brze od navedenih.Pozdrav

Moja preporuka je Ares ili Warez. To su isti programi i kace se na isti server. Warez je malo bolje odradjen, ali ima nekoliko reklama u donjem desnom uglu, shto ume posle nekog vremena korishcenja programa da zasmeta. Zato ja koristim Ares. Na serveru ima oko 1.000.000GB fajlova, a korisnika ima oko 990.000 i vishe. Fajlova u vecinisluchajeva ima, a download u 95% sluchajeva pochinje za 3-4 sec.
Odlichan program i nije velik za downloadovanje :
http://www.aresgalaxy.org

Dusan87 je napisao(la):
cao svima,

VOZDRA

Nije mi bas najjasnije. Koristim KaZaA Lite vec dosta dugo(doduse mnogo manje od kad sam provalio OverNet) i nisam nijedan virus dobio. Jos sam i do pre nekih mesec dana koristio WinXP bez SP1.

mitrowsky je napisao(la):
Nije mi bas najjasnije. Koristim KaZaA Lite vec dosta dugo(doduse mnogo manje od kad sam provalio OverNet) i nisam nijedan virus dobio. Jos sam i do pre nekih mesec dana koristio WinXP bez SP1.
Stare verzije su bolje od novih. Ja sam do skora koristio neki prastari Kazaa Lite
i odlično je radio.

sve sto sam trazio nalazim na morpheusu.

eMule je jako dobar, ali ako nemash statichu IP adresu ne nadaj se nechemu mocnom. U prevodu: oni koji imaju statichni IP skidaju kad im se cefne, a ovi koji im se menja IP adresa im ostane samo da plachu, a to se objashnjava time shto kao imsh statichnu IP adresu pamti ti se upload, pa ne morash toliko da chekash u red, dok sa promenljivim IP-om chim ugasish program zaboravlja ti se shta si uploadovao, i sledeci put kad startujesh program ponovo ti broji iz pochetka, a sve ovo rezultuje da ako nemash statichnu IP adresu ima mnogo da chekash u red!
Pozdrav

Immortal_SurvivoR je napisao(la):
eMule je jako dobar, ali ako nemash statichu IP adresu ne nadaj se nechemu mocnom. U prevodu: oni koji imaju statichni IP skidaju kad im se cefne, a ovi koji im se menja IP adresa im ostane samo da plachu, a to se objashnjava time shto kao imsh statichnu IP adresu pamti ti se upload, pa ne morash toliko da chekash u red, dok sa promenljivim IP-om chim ugasish program zaboravlja ti se shta si uploadovao, i sledeci put kad startujesh program ponovo ti broji iz pochetka, a sve ovo rezultuje da ako nemash statichnu IP adresu ima mnogo da chekash u red!
Pozdrav

Grešiš. eMule redovno šalje zahteve svakih dvadesetak minuta, i tad ti prijavljuje promene u redu. Ako ugasiš eMule, bićeš u redu kod nekog korisnika još oko sat vremena. Ako za to vreme ne pošalješ ni jedan zahtev (koji bi pokazao da si uopšte online) gubiš svoje mesto u redu. Inače IP adresa tu nema nikakvu ulogu, jedini način identifikacije je jedinstveni HASH kod koji svaki korisnik ima različit. Na osnovu tog HASH koda dobijaš i kredite i sl.
Ako si mislio na lowID činjenica je da oni sporije skidaju stvari, ali ne zato što duže čekaju ili bez razloga izgube mesto u redu.......

BTW ko ima stalnu vezu s internetom eMule + BitTorrent za novije stvari je najbolje P2P rešenje.

Bre ljudi.... covek trazi cistu verziju Kaze. Do sada je najpoluranija bila verzija kaZaA Lite K++ 2.4.3 a sada se pjavila cista GOLD verzija koja nema ni SpyWare i Adware. pa izvoli :

http://download.9down.com/software/kazaagoldPremium.rar

Link jeste malo spor ali ja sam preko modema skinuo za pola sata.... 🙂

mitar1982 je napisao(la):
BTW ko ima stalnu vezu s internetom eMule + BitTorrent za novije stvari je najbolje P2P rešenje.
Cemu slizi BitTorent?
BTW ja sam jedno vreme koristio Emule pa sam po nekoliko sati(dana, chak i nedelja) chekao na neke fajlove, ali sada koristim Ares i skidanje fajlova pochinje za 2-3 sec. ! eMule mislim da nije mocno reshenje za one koji imaju lowID makar imali i stalnu vezu sa netom (wireless u mom slichaju)

Ljudi, ranije je neko preporucio programe Ares i Warez. Ja sam skinuo ovaj prvi i odkako sam njega pokrenuo, ne koristim nista drugo. Do sada sa nasao sve sto mi treba na njegovoj mrezi, a veza prilikom d/l mi je varirala od 4-4.7 kb/s. Program najvise lici na Kazu, tako da cete se brzo snaci. Nema gluposti kao sto je LowId, Low PL, itd. da vas sputavaju.

Svaka preporuka!!

I ja u zadnje vreme koristim Ares i Warez, svaki ima svojih prednosi i mane, a mislim da je kombinacija odlichna, a i bilo koji pojedinachno je ok. Mislim da oba gore navedena imaju isto mrezu pa sve jedno je koji koristite, iste fajlove cete dobiti, u svakom sluchaju odaberite koji vam se vish svidja.

faxcool je napisao(la):
Bre ljudi.... covek trazi cistu verziju Kaze. Do sada je najpoluranija bila verzija kaZaA Lite K++ 2.4.3 a sada se pjavila cista GOLD verzija koja nema ni SpyWare i Adware. pa izvoli :

http://download.9down.com/software/kazaagoldPremium.rar

Link jeste malo spor ali ja sam preko modema skinuo za pola sata.... 🙂

skinuo sam kazu gold, ali problem je u tome sto ne mogu uopste da se snadjem, tj. jednostavno nista ne funkcionise search je nedostupan.

Pa prvo treba da se konektujes da bi ti se stvorila mogucnost za search a kasnije kada hoces da pretrazujes samo stikliras onaj jedan kvadratic i to je to...

Ultimo je napisao(la):
Pa prvo treba da se konektujes da bi ti se stvorila mogucnost za search a kasnije kada hoces da pretrazujes samo stikliras onaj jedan kvadratic i to je to...

ma nema problema konektovao sam se napisao user name ali jednostavno search je nedostupan

help!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

meni kasperski prijavljuje virus back door... kada skinem tj. kada koristim ares ?!

nije mi jasno.. cak i sa servera kad skinem lite verziju av prijavljuje virus? jel kod drugih ne prijavljuje ili mi se kasperski jako tripuje ?

Evo meni je danas isto to javio (nisi jedini). Chudno program koristim vec nekolio meseci, a tek danas ga je prijavio. Zar je toliko vremena bilo potrebno ovima is KasperskyLab-a da provale da fajl nije chist? Ili, mozda su dobili nalog od ovih koji prodaju legalan software, da ljudi ne bi toliko skidali "patcheve za siromashne".

Bas taj fazon znaci ova poslednja zakrpa i eto od jednom virusa sad stvarno me ne bi cudilo da nije namerno stavljen u definiciju novu ... smradovi...

jel ima jos neko ili smo nas dvojica jedini ?

A cemu sluzi "lime wire"?
Ako je to drugi P2P program ondaga sigurno ne skidam, nego chekam sledecu verziju Ares-a, koja ce najverovatnije biti bez "prljavshtina"...

hm posle nove liste tj. danasnje naspram jucerasnje razlika 17kb...

kav vise ne prijavljuje problem... mora da su nesto *****ali u vezi sa definicijom

Nazad
Vrh Dno