gaca1bgd je napisao(la):Jeste tu ali mu ne vidim velicinu tj da li se uvecava-hvala ti
gaca1bgd je napisao(la):Jeste tu ali mu ne vidim velicinu tj da li se uvecava-hvala ti
A da li se na to mesto (ili neko drugo mesto) prostim kopiranjem mogu dodavati dnevne, nedeljne odnosno kumulativne antivirusne baze i na taj nacin vrsiti update (kao kod predhodnih verzija KAV-a)?sH@DoW je napisao(la):Kod mene je u C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal\5.0\Bases
Poz.
AuReUs ReCtoR je napisao(la):ftp.kaspersky-labs.com
user: anonymous
pass: (8 razmaka)
😀
AuReUs ReCtoR je napisao(la):pa ovo sam stavio da samo poskidas i da uvek imas, samo dopunjavas kad izadje neki novi ...
DA nejuris sad gde on smesta 🙂
Nece. Skines poslednji kumulativni, sve nedeljne i dnevni. I pazi kojim redom instaliras (od starijih ka novijim obavezno).ironmanbg je napisao(la):Update-ovao bih KAV preko zip arhiva sa sajta.Tamo je poslednji kumulativni update od septembra, a meni su definicije od 23.8(zbog reinstalacije). Da li ce biti problema("rupe" u definicijama) ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari