Šta je novo?

Kaspersky update

Kod mene je u C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal\5.0\Bases
Poz.

Jeste tu ali mu ne vidim velicinu tj da li se uvecava-hvala ti

Pazi ima neke fajlove smeštene u direktorijum C:/windows/temp

gaca1bgd je napisao(la):

Ne razumem te.....Kako ga ti update-ujes? Da li ides preko njega ("Update now'') ili skidas nove definicije sa njihovog sajta?

gaca1bgd je napisao(la):

Zasto te to zanima. Pa normalno da se uvecava..... velicina zavisi od koliko ga cesto update-ujes. Primer: danas je izaslo citavih ~285KB (ako gresim nek me neko ispravi), na nedelju dana nekih (lupam) 1MB, itd.
Pravo da ti kazem ne obracam paznju na to.

sH@DoW je napisao(la):
Kod mene je u C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal\5.0\Bases
Poz.
A da li se na to mesto (ili neko drugo mesto) prostim kopiranjem mogu dodavati dnevne, nedeljne odnosno kumulativne antivirusne baze i na taj nacin vrsiti update (kao kod predhodnih verzija KAV-a)?

UPdate

Ma radi se o tome da posle reinstalavije Windowsa mogu da ga apdejtujem odatle .Pozdrav

Za tako nesto moze. Pre reinstalacije Windows-a narezi na jedan CD ili stavi na USB ceo folder "Bases". Posle reinstalacije samo ga overwrite-ujes i gotovo. :smoke:

pa ovo sam stavio da samo poskidas i da uvek imas, samo dopunjavas kad izadje neki novi ...

DA nejuris sad gde on smesta 🙂

AuReUs ReCtoR je napisao(la):
pa ovo sam stavio da samo poskidas i da uvek imas, samo dopunjavas kad izadje neki novi ...

DA nejuris sad gde on smesta 🙂

Nisi me razumeo. Mislio sam na user i password. To ti uopste ne treba kada ides na pomenuti ftp. Meni nije nista trazio. :trust:

Update-ovao bih KAV preko zip arhiva sa sajta.Tamo je poslednji kumulativni update od septembra, a meni su definicije od 23.8(zbog reinstalacije). Da li ce biti problema("rupe" u definicijama) ?

ironmanbg je napisao(la):
Update-ovao bih KAV preko zip arhiva sa sajta.Tamo je poslednji kumulativni update od septembra, a meni su definicije od 23.8(zbog reinstalacije). Da li ce biti problema("rupe" u definicijama) ?
Nece. Skines poslednji kumulativni, sve nedeljne i dnevni. I pazi kojim redom instaliras (od starijih ka novijim obavezno).

Nazad
Vrh Dno