Šta je novo?

Karting (sezona 2008) - Gentleman start your engines!

driver

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
1,170
Mozda je malo prebrzo, ali prichao sam sa nekim ljudima i mogli bi u sredu da organizujemo prvi karting ove godine. Ko ne zna, sreda je jeftinija od ostalih dana (700 din za 10 min/krugova) pa sto ne iskoristiti.

Znachi sreda 16. april, 17h na karting stazi Ada Huja.

Pishite ko hoce...

Jel postoji mogucnost da se iznajmi staza na dan...koliko bi to bilo kesa?

~1000eur je Ada Huja bez kartinga.

Poslednja izmena:
Ne mogu da obećam da ću doći, možda zaglavim na poslu ko recimo sad na primer :D

Al potrudiću se obećavam :)

Izgleda da nishta od toga za sutra, prognoza je krsh :)

ja sam za. Trenutno sam u Nis :d ali kao shto kaze Driver vreme sucks tako da sve jedno nema voznje. Inace racunajte i mene. Treba da vezbam za trku :p.
btw Jel su josh nekog startovali iz Malbora kao promocija brenda i pozivaju te na kvalifikacije 16-17 maja i onda ko prodje krajem maja je finalna trka a prva nagrada je neko putovanje i ferari :S: Dobio sam neku kovertu i tonu papira od promoterke da popunim i da posaljem izgleda mi prilicno realno.:S::S::S:

Što guru nisi zakazao za 15. april, lepši je datum? :d
Ajde bre to za vikend da se proba, možda nedelja?

Racunajte i na mene, samo da ne bude ko prosle godine...

ja sam za. Trenutno sam u Nis :d ali kao shto kaze Driver vreme sucks tako da sve jedno nema voznje. Inace racunajte i mene. Treba da vezbam za trku :p.
btw Jel su josh nekog startovali iz Malbora kao promocija brenda i pozivaju te na kvalifikacije 16-17 maja i onda ko prodje krajem maja je finalna trka a prva nagrada je neko putovanje i ferari :S: Dobio sam neku kovertu i tonu papira od promoterke da popunim i da posaljem izgleda mi prilicno realno.:S::S::S:

Ortak iz Krusevca je prosle, ili pretprosle godine, vozio na promociji i kvalifikovao se do finala ali nije vozio zbog pocetka domaceg sampionata koji vozi...valjda je i tada bila nagrada neko putovanje, gde se organizuje jos trka pa je tamo moguce da je nagrada ferari...;)

Ako se vozi za vikend, count me in :)

^ primer kapitalističkog izrabljivanja :d

Ajde bre Šiki ne radiš i poslepodne :)

Ne može nedelja, alfisti imaju zakupljenu stazu...

Ljudi vikend se blizi, jel ce biti nesto od kartinga?

prodje vikend

Radna nedelja je pocela. Jel ima sanse da se organizujemo u toku nedelje? Dan je prakticno do 19h. 17h ili 18h je ok. Kapiram da svi zavrsimo sa poslom do tog vremena.

s' postovanjem JA:smoke:

Ajde sad u subotu se ide sigurno (osim ako opet ne bude kisha :)) Potvrdjujem u petak uveche..

Ajde ponovo da probamo :)

Sutra (subota) u 15h na Ada Huji. Otkazuje se samo u sluchaju da bude mokro/kisha, ja sam se vec dogovorio sa nekim ljudima i bice nas jedno 4-5 nadam se ako ne ispale, u svakom sluchaju ja idem pa ako treba da vozim sam :D

U to doba se gleda tenis :) Jel ima TV tamo na Huji? :)

Pa imash 3G TV na mobilnom, shta je to za tebe :)

Josh shustiklu da stavish preko ekrana i full feeling tenis moze da pochne :D

E cool ako je na RTS2 :) Ako budem u BG dolazim :)

A šustiklu i jamboliju ću iz tvog golfa da uzmem :d

Racunajte na mene sigurno (mozda ce i jedan ortak poci samnom), ali cu krenuti tek nakon zavrsetka kvalifikacija za VN Spanije. Pa bih vas zamolio da sacekate do nekih 3 i 15, taman da se svi skupimo.

Ja idem da jurim aparat po budjavom Bg-u ako nadjem neku radnju da radi, majku im neradnicku... Btw ako neko zna gde da uzmem ixus860is nek javlja bez blama :)

Hitno je :)

P.S. ako zavrshim do 3 docicu :)

Moze da proba i kod Axela..

Nishta od kartinga opet, pala kisha...

Sledeci termin je sreda 17h :)

Hvala, imaju samo refabrikovane, tako da sam ih zaobisho :)

Moze da proba i kod Axela..

Hvala, ali Axel ne radi ni juce ni danas, a meni se zurilo :)

Nishta od kartinga opet, pala kisha...

Sledeci termin je sreda 17h :)

Kupio sam aparat :)

I sreda mi odgovara za karting, taman da vidim kako malisha slika :)

:wave:

Nazad
Vrh Dno