Šta je novo?

KARTING - dogovori :)

driver je napisao(la):
Da, dobio jednom u najjachem kartingu kod Flojda (ja nisam ni bio) i sad umislio da je pro :D:D

Izvini sto nisi smeo dodjes :)

Mozda mi nije bash interesantna jurnjava tramvajima po stazi za decu :)

Kada se budemo dogovorili za Huju, dobrodoshao si :)

Ajmo sad. Cele nedelje je sunchano, moze sreda ili chetvrtak u 18h.

Uvek raspolozen za voznju . Nemoj samo da nas zezne vreme ko prosle nedelje .

e kada pocne skola ima i ja da dodjem na te skupove, jer tada imam placenu kartu do BG-a :)

Jer tako smo mogutnosti

Evo ja dolazim ako se ide u četvrtak.

driver je napisao(la):
Ajmo sad. Cele nedelje je sunchano, moze sreda ili chetvrtak u 18h.

Sredom je samo takva gužva na Adi Xuji zbog popusta..

Ok, onda chetvrtak u 18h.

Koje ste dojke, čekali ste da ja odem na more :)

Pa shta cesh nam ti samo da smetash na stazi, bolje pitaj gazdu kada se kosi trava pa idi da pomognesh :D

Znachi danas u 18h na ada huji karting. Ko ispali - pi*ka :D

Imam neki osecaj da cu sam da odem :)

imam osecaj da necu imati svedoke da sam te sabio. :d

ja krecem uskoro...

Imam osećas da neću stići :(
Sad sam se probudio, a do adakarta mi treba bar 45 min, tako da se unapred izvinjavam.

Kao shto sam i mislio. Pi*ke nisu smele da dodju :)

Doshao bahati i hejvule, pocepo sam ih ko novinu :d Nishta nisam fotkao a spremao opremu 2 dana i kameru sam chak poneo da prenesemo ovde da se josh ljudi primi.

Bahati i hejvule su prvi put vozili i odushevljeni su, i mislim da bi mogli ljudski da se skupimo sledece nedelje, necete se razocharati (Hondini motori naravno, 400ccm/13ks :))

A evo jedna fotka napravljena u povratku kuci :)

Poslednja izmena:
stvarno je do yaya, posebno ono moje okretanje na kraju! :d

fakat treba navici na tvrd volan, lateralni dzi fors i tako to, al ja predvidjam da me vec sledeceg puta nece razne vune preticati dva kruga. :D

Oplevio nas driver ki korov :d . Bahati, i ja smo prvi put vozili pa je trebalo malo vremena da se naviknemo . Uspeo sam da udjem u stos taman pred kraj :wall: .
Stvarno ste ispali sise, steta sto nas nije bilo vise . Osecaj je nenadmasan, volan trese, benzin mirise, ma poezija . Posle 10min ne osecaju se ruke .
Trebali ste da vidite facu pajkanu, kada je provalio drivera u jugicu sa kacigom :d :d . Ah, priceless . :beat:

Dajte još koju fotku za nas izdaleka, nije valjda da baš niste opalili ni jednu na stazi?

Pa nismo, aparat i kamera ostali u kolima. Necu da slikam praznu stazu, samo nas trojica smo bili tamo u tih 2 sata, nigde zive dushe.

Poslednja izmena:
Ajmo ponovo da pokushamo.

Ponedeljak 18h. Ako odgovara 17h, josh bolje, jer vec je pochelo ranije da se smrkava.

Ajde prijave. Ali ko se prijavi a ne dodje, ban nedelju dana :)

Poslednja izmena:
Još nisam 100% siguran, ali meni odgovara.

Jel će biti nekih slički ili snimaka direktno iz bolida :D

ja sam otsho na more. Sorry sto se nisam pojavio. Eto me sad u ponedeljak. Ali mi odgovara tek u 18h zbog posla. Ajde da zagorcam malo driveru zivot. Jeste da sam vozio samo onaj elektronski u Floydu ali sam se istog navozio za zivot. radio mi ortak tamo :d. Pa da oprobam srecu i ovde. Vidimo se nadam se.

s' postovanjem JA:smoke:

Opasno razmishljam da zalepim kameru na kacigu ili josh elegantnije, da zavarim nosach sa shrafom za kameru :D:D

Poslednja izmena:
Jel tebi tarzan neki rod ? :D

Ako ne pocnem da radim sutra dolazim sigurno u pon ili u 17 ili 18 h kako god se dogovorite.

17 ili 16h pitanje je sad?

Definitivno 17h posto ranije ne mogu da stignem radim do 16h. Ako nije problem naravno. Elem jos dve stvari.

Driveru jesi ti ozbiljan da stavljas kameru na kacigu jer bi ja snimao (ili ortak kamerom sa strane) pa bi pravio neki mali spotic u fazonu Floyd 2 :)

Deuga stvar. Jel mogu da povedem jos jednog ili dva ortaka koji nisu benchmarkovci ali bi vozili karting sa nama. nije 100% sigurano ali da pitam.

s' postovanjem JA:smoke:

Vrh Dno