Šta je novo?

KARTING - dogovori :)

Bojane, hocemo da idemo? :)
Tj. jel stizemo posle na fudbal u 21h? :)

btw. ja ni ne znam gde je to, a nemam ni kola pa bi bilo lepo da se nekom prishlepam :)

Imas sa trga kod spom B Nusicu bus 35, silazis kad prodje ispod Pan mosta, jedno 3-a ili 4-ta stanica, zavisi da li Majstor staje na jednoj od njih, u principu sa desne strane je fabriketina, pa predjes ulicu i picis prema Dunavu, ili prati putokaz za Uradi sam

Od vuka ide 32, a buje 16, 23, i 25 takodje mogu biti od pomoci, samo se silazi na trecoj od Exkalibura

Ja cu gledati da se nacrtam na raskrsnici Visnjicke i puta prema Adi Huji, a posto tu inace nikad niko ne stoji, eto ga mesto.

Koliko ja vidim od kartinga nishta jer je vreme kao shto i i vidite,a tako najavljuju i za celu nedelju...

I meni se chini :)

Videcemo, dovoljno je suvo da bude.

Cekamo sutra vece ili cetvrtak ranije ujutru pa detaljni dogovori...

Jes da imam 110kg i 2m, ali bi vas sve odrao za citav krug :D
Samo mi je greda da dolazim iz Panceva sam...ako ima koga voljnog da mi se pridruzi aj, otvoren sam za dogovore...

Ti me dobijesh ne za krug nego uopshte me dobijesh i evo dajem na poklon moj komp,sa svim dzidzabidzama:).Nishta licno nego eto tako...:)

To ce biti utvrdjeno samo da se organizujemo :D mi odavle

edit, video si me kako vozim???

Poslednja izmena:
Nisam...Nego sam se jurio sa ovima shto se takmice,a i poprilicno sam siguran u sebe...

Jedva cekam, caletovo drustvo me oslovljava sa "sumaher" :D mada bi vise voleo da su me nazvali fandjo ili kimi...

Vozio sam i ja jednom na Adi Huji, super je staza, ima dobar pravac, moze da se postigne dobra brzina... bas super. Ima razlike izmedju kartinga, ali ipak mislim da ja sa 75kg imam par "konjskih snaga viska" u odnosu na vas od 110kg :D
Ako uspem da uklopim dolazim i ja, mada nije jos sigurno.

Prico sam sa likom koji ih srevisira,poshto ga znam...Kaze da ima razlike ali naravno da to ne znaju svi,i ima jedan najbrzi ali ne mogu da se setim po cemu se raspoznaje...
U svakom sl je mnogo manja razlika nego na Autokomercu...

Najbrzi je broj 5, ali to ne znachi nishta ako si vuna :)

Proshli put se ortak sit izokretao na stazi i izleteo par puta, i ja sednem u isti taj karting, nisam ni gledao, i oderem ovu dvojicu za skoro dva kruga :)

Ja predlazem da zakazemo iza vikenda, kad krene suncano vreme da se ne bi cenkali sa ovim oblacima i kishom ... isto moze 18h, bilo koji dan.

Vidim da se momci sa Bencha ostre za trke na kartodromu, pa posto mi iz ATC-a Fandjo redovno idemo tamo, mogli bi da se dogovorimo da se nadjemo i ostvarimo i malo tesniju saradnju. Ovaj petak ne mozemo, posto smo zauzeti promocijom nastavka kultnog filma Paklene ulice 3 a i rodjendan nam je, pa da se dogovorimo u sledeci petak oko 17h ili 18h da se okupimo na Adi Huji.

Fast and furious je kod nas preveden kao paklene ulice ? :D:D Ja bi tom prevodiocu dao otkaz i bacio ga lavovima :D A film je inache neuporediv sa prva dva i veliko je govance.

Shto se tiche kartinga, necemo da chekamo 40 stepeni pa posle da vozimo po mraku jer je vrucina. Sada je pravo vreme za karting, samo da bude suvo.

Sutra do 12h cemo videti kako ce biti pa ako nema kishe, ide se.

Mislim da je safe da kazem da se karting odlaze. Za danas je najavljena kisha pa bi bilo bez veze da se iscimamo i odemo tamo pa da padne ;)

Dogovoricemo se za neki dan sledece nedelje kada krene sigurno suvo vreme.

driver je napisao(la):
Ajde da iskoristimo lepo vreme pa da se dogovorimo za neki karting.

Na Ada Huji, 900 din/10 min, chetvrtak ili petak oko 17-18h.

Nema mnogo kartinga, tako da i mali broj ljudi dolazi u obzir (vozi se obichno po 3-4 na stazi).

Vichite kome odgovara to vreme pa da se organizujemo.

Ljudi u BG deru u Jagodini na strava stazi kosta 500 din - sat a kartinga oko 20 tak

Zavisi kakvi su to kartinzi.

karting karting, fabrički, kakvi sve postoje ?

driver je napisao(la):
Mislim da je safe da kazem da se karting odlaze. Za danas je najavljena kisha pa bi bilo bez veze da se iscimamo i odemo tamo pa da padne ;)

Dogovoricemo se za neki dan sledece nedelje kada krene sigurno suvo vreme.

Mozda je bolje sacekati jos malo sa odlaganjem . Oblacno jeste, ali bez kise . Idealno vreme .

Pa obuchesh se u skladu sa vremenom, poshto ce da ti pichi vetar ali nosish kacigu i oznojicesh se od voznje pa ti nece biti hladno sigurno :)

Ajde neka ostane otvoreno, da vidimo do 17h shta se deshava, malopre je padala sitna kishica.

Bas je danas morala da padne kisa :wall: .
Jel ste raspolozeni za sutra, ako bude suncano ??

vladat1 je napisao(la):
karting karting, fabrički, kakvi sve postoje ?

Crveni, plavi, roze, zeleni, na tufne... :D

Postoje slabiji i jači, lošiji i bolji. Ako su 390 ccm i 13 KS idemo za vikend u Jagodinu :)

Mene normalno niko nije smeo da zove, moram tek sad sluchajno da vidim.. ;)

Shta tebe da zovemo na benzin, ti si tramvaj master :D

Zamisli kad tebe ne zove, onda je jasno da ni mene ne sme ;)

Da, dobio jednom u najjachem kartingu kod Flojda (ja nisam ni bio) i sad umislio da je pro :D:D

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno