Šta je novo?

Kane & Lynch Dead Men

Kako se prelazi deo gde treba da koknem vozaca u onom kamionu kako ne bi pregazio Kane-ovu cerku? Rokao sam ga 100 puta i nista, cak ni staklo da pukne! :(

budi malo precizniji...ali stvarno.:)

Kako se prelazi deo gde treba da koknem vozaca u onom kamionu kako ne bi pregazio Kane-ovu cerku? Rokao sam ga 100 puta i nista, cak ni staklo da pukne! :(

Nije glupav.
Popni se na gradjevinu ka kojoj vodi nasip zemlje tako da si u visini sa kabinom, i dok budu prolazili, udri po bandi sa boka.

Poslednja izmena:
ja sam ga roknuo sa zemlje, i to dok nije ni okrenuo, precizan sam ko zmaj :D

Bas je dobro odradjeno napucavanje, trcanje iz zaklona u zaklon a panduri naviru sa svih strana. Bas lici na pljacku banke iz Vreline. Mada su mogli malo da uozbilje stvar a ne samo da naprave kompilaciju kul scena. Najveca prednost igre je sto pruza mogucnost da se odigra svaki stereotip iz filmova. Sto kaze goranstein deo sa vojskom stvarno smara, jer se nikako ne uklapa uz karakter hard core kriminalaca. Ipak pomalo smeta non stop akcija. Da ima veceg kontrasta izmedju misija bilo bi jos bolje. Ovako je non stop potera i hijadu pandura on your back.

Toliko o nezavisnom novinarstvu, gamespot objektivnoscu (u buduce) i tako timstvarima. Najbolje je da svim igrama daju cistu desetku ukoliko izdavac ima makar 2 placena banera na sajtu. :wall:

I to bas onaj debeljko da nayebe. Bas je bio zabavan.

vivasig.jpg

Ja nazalost ne mogu da igram igru, jer svake 3 sekunde zastane, pa opet nastavi. Nigde ne mogu da nadjem resenje za ovo...

Imas problema sa power managementom windowsa ili ti cpu throtluje?
Proveri.

wow...ova igra je izgleda toliki megahit da je brze-bolje najavljen film...sa Brusom Vilisom i Bili Bob Tortonom...nije ni cudo sto je jadnik popio otkaz :p

Jel neko nasao resenje za "ISPADANJE IZ IGRA" ??? Jednostavno izadje iz igre posle par min ???
H E E E E E E L P !

Ma igra je skroz dobra, samo ga smorise sa onim drogama, ubiju te deset puta i ovi te samo ufiksaju i cao...

Jel neko nasao resenje za "ISPADANJE IZ IGRA" ??? Jednostavno izadje iz igre posle par min ???
H E E E E E E L P !

Hmm, i mene to interesuje.. Vrlo je interesantno da igra koristi onaj Microsoft live software isto kao i Gears of War. Te dve igre mi na potpuno isti nacin izbacuju u windows par min pposto se ukljuce. Ovo se desava samo u XP-u, u visti mi radi sve perfektno, dok kod drugara u xp-u radi bez problema.. Ocigledno da ga neki paket softwera kolje, ali ne znam koji... Ako neko ima ideju posto ja nisam jedini sa ovim problemom kolko vidim, pomoglo bi:trust:

Jel imas WindowBlinds na XP-u?

Pazi kad imam, mislis da je to?

Uninstalirao WinBlinds pokrenuo Kane&Lynch i dalje me izbacuje, stvarno bez veze.. Ne znam sta bi moglo da bude..

Pazi kad imam, mislis da je to?

Pa citao sam na nekim forumima da to zna da pravi problem...imam i ja i mene izbacuje posle minut,svaki put. GOW mi radi bez problema sa onim patchom.
A sto se tice K&L ma bas zabole da se ja petljam:mad: ako izadje neki patch za to ok ovako scr@w it

Poceo sam da igram igru, i na samom pocetku kada se likovi sakriju u restorance, i onda igra stoji, i stoji i stoji i likovi u restoranu stoje, i nista se ne desava?

Ponovo sam krenuo od pocetka da igram, i evo vec par sati nikakvih problema, igra je prava razonoda, svidja mi se.

Predjoh igru, za dva dana i to na morfijumskom nivou tezine, mnogo bre kratka igra, klasika sa ovim novim FPS igrama, dva dana maksim moze da traje. Inace utisci pozitivni sem ovoga sto je igra kratkotrajna.

Deluje extra esto izmedju max payne i himana! igram i sve je cool ALI!!

Dodjem do nivoa kad treba da se ubije onaj Rammamoto (il kako vec)
i krene LOADING, i loading i loading..... :wall:u NEDOGLED:mad:!!!
I nemoze dalje!
VIDIM nema nikakav patch, pa ako je neko resio taj problem nek napise kako! :wall::wall:

ljudi imam isti problem. igra mi izbacuje na desktop na samom pocetku ulaska u igru. Pokusavao sam da ignorisem to kao sto sam radio u Gears of war ali nemoze se nastavit. Jeli iko nasao ikakvo rijesenje????

ljudi imam isti problem. igra mi izbacuje na desktop na samom pocetku ulaska u igru. Pokusavao sam da ignorisem to kao sto sam radio u Gears of war ali nemoze se nastavit. Jeli iko nasao ikakvo rijesenje????

Ja se ubih od trazenja i nisam nista nasao za ovo a zanimljivije je sto isti taj install RADI na drugoj masini?!?!:wall::smash::mad: odustao sam od igre...
ps: jedina razlika sto na toj drugoj masini kad se na samom ulasku u igru pritisne space Xlive izbacuje da ne postoji sacuvani profil i sve radi dok kod mene pokazuje da je Xlive nasao save data i odmah izbaci iz igre na samom ocitavanju nivoa, i mozda je to razlog ali nigde nema tog save fajla da se izbrise ili sta vec.:trust:

Jel probao ovo neko u LANu? Cenim da treba neki "dodatak" kao za GOW da se izbegne MS Live. Pa, ako je neko probao, verovatno ga i ima ;)

Vrh Dno