Šta je novo?

Kane & Lynch Dead Men

Pa i nije tako lose, jeste, ima gomila propusta, moglo je to sve da se zategne, polazim od zvuka oruzja koji je prazan, atmosfericnost je isto tako mozda mogla da se nabije dodatnim ambijentalnim zvucima, hvatanje zaklona takodje je lose odradjeno, ali ..... raznovrsno je, zanimljivo, nesto me vuce da je igram :). Demoni :D

Podseca me na Mafiu, naravno, bez onog odusevljenja ;)

Prilozi

• kaneandlynch 2007-11-18 11-02-53-18.JPG
    kaneandlynch 2007-11-18 11-02-53-18.JPG
    337.8 KB · Pregleda: 196
  • kaneandlynch 2007-11-18 11-12-24-93.JPG
    kaneandlynch 2007-11-18 11-12-24-93.JPG
    252.9 KB · Pregleda: 153
  • kaneandlynch 2007-11-18 11-17-53-18.JPG
    kaneandlynch 2007-11-18 11-17-53-18.JPG
    236.3 KB · Pregleda: 109
  • kaneandlynch 2007-11-18 11-28-03-20.JPG
    kaneandlynch 2007-11-18 11-28-03-20.JPG
    216.8 KB · Pregleda: 107
  • kaneandlynch 2007-11-18 11-12-52-53.JPG
    kaneandlynch 2007-11-18 11-12-52-53.JPG
    282.1 KB · Pregleda: 123
Poslednja izmena:
Update: Bas mi se svidja igra! Samo imam neki j.b.ni problem sa zvukom, moguce da mi zbog toga zvucna ambijent podloga nije potpuna, ne cujem sve ...

Edit : Resio sam problem sa zvukom :D ... Odljicno :)
Odlicna atmosfera!

Prilozi

• kaneandlynch 2007-11-18 12-02-40-00.JPG
    kaneandlynch 2007-11-18 12-02-40-00.JPG
    211.1 KB · Pregleda: 109
  • kaneandlynch 2007-11-18 12-19-44-82.JPG
    kaneandlynch 2007-11-18 12-19-44-82.JPG
    280 KB · Pregleda: 82
  • kaneandlynch 2007-11-18 12-22-13-48.JPG
    kaneandlynch 2007-11-18 12-22-13-48.JPG
    391 KB · Pregleda: 136
  • kaneandlynch 2007-11-18 12-32-18-67.JPG
    kaneandlynch 2007-11-18 12-32-18-67.JPG
    261.5 KB · Pregleda: 116
Poslednja izmena:
Vredi igra, definitivno. Ali kako nikad, ali nikad (A to važi i za čuvenu Mafiu) ne mogu u tim open world igrama gde imaš enormne gradove i dosta detalja po kvardatnom kilometru (koji baš i nije detaljan u malim prostorijama kao klasični shooteri, što je razumljivo) da naprave da napucavanje bude dobro. Niti je bilo dobro u ijednom GTA, niti u Mafiji, Godfatheru i onoj kopiji GTA sa Xbox-a (već zaboravih kako se igra zove). Nema šanse da pucanje ima taj šmek niti preciznost kao u shooteru... :( Ipak, igra je stvarno ok...

Meni igra deluje bas zanimljivo, sama cinjenica da me podseca na meni omiljenu igru (mafia) je dovoljno da zelim da je probam. Kolika je realna zahtevnost? Jel bi radila igra na masini iz potpisa a da nije bas neki 800x600 low nivo detalja ?

Meni igra deluje bas zanimljivo, sama cinjenica da me podseca na meni omiljenu igru (mafia) je dovoljno da zelim da je probam. Kolika je realna zahtevnost? Jel bi radila igra na masini iz potpisa a da nije bas neki 800x600 low nivo detalja ?

S obzirom da i pri 8xAA daje preko 60fps, trebalo bi da bude sasvim zadovoljavajuce ...

Poslednja izmena:

Prilozi

• Kane And Lynch Dead Men 91.JPG
    Kane And Lynch Dead Men 91.JPG
    264 KB · Pregleda: 152
  • Kane And Lynch Dead Men 94.JPG
    Kane And Lynch Dead Men 94.JPG
    283.5 KB · Pregleda: 139
  • Kane And Lynch Dead Men 95.JPG
    Kane And Lynch Dead Men 95.JPG
    377.4 KB · Pregleda: 126
  • Kane And Lynch Dead Men 96.JPG
    Kane And Lynch Dead Men 96.JPG
    269.3 KB · Pregleda: 108
  • Kane And Lynch Dead Men 103.JPG
    Kane And Lynch Dead Men 103.JPG
    461 KB · Pregleda: 110
Poslednja izmena:
Gorane, necu da te pitam kako radi na tvojoj konfi....

Sa kojim nivoom detalja bih mogao da igram na 10x7 ?!?

Poslednja izmena:
Drago mi je da chujem da igra valja. Meni se "Bloodmoney-jevski" engine bash dopada, a i vidim po shtokama da misije deluju zanimljivo. To spushtanje niz konopac ... jel osecaj poput RSVegas-a ? :D:d

RSVegas je simulacija koja poštuje sve zakone fizike u poređenju sa ovim... ali nema veze, o5 je zabavno

Danas sam instalirao igru i utisci uopšte nisu pozitivni. Kamera je loša, pucanje takođe (pogotovo posle skoro odigranih prvorazrednih FPSova) - nekako sve odiše na konzole i to u negativnom smislu. Jedina pozitivna strana je priča ali džabe kad igra definitivno izgleda zastarelo (više mislim na upravljanje nego na grafiku)! Prosto poželim da odigram Max Payne ili bilo koji nastavak Hitmana. Izvođenje, pa čak i grafika su superiorni u odnosu na ovu igru. Slobodno možete da zaobiđete ovih više od 7GB-a zabavnog softvera!

I ja sam se razočarao. Gameplay je ok, ali priča koju svi hvale je holivudski kliše. Likovi i scenario su zanimljivi, ali sama priča strašno podseća na holivudske akcione hitove.

Prvih par nivoa su vrlo zanimljivi, posebno nivo u diskoteci, super atmosfera ali posle par nivoa igra se pretvara u ratni FPS poput COD-a :S:

Da stvar bude gora, igra je prekratka i može da obezbedi nekih 8 sati zabave po slobodnoj proceni.

Gledao sam dok se ortak igrao. Nisam se bas odusevio. Koliko sam video podseca na Max Payne-a ?

Ne znam šta je vama ovde dobro. Ovo je nešto 'kvalitetniji' Punisher. Napucavanje je katastrofa, kretanje likova nešto gore:), a grafika je otprilike nešto jača nego u gore pomenutom Punisheru. Priča je za decu od 7 do maximum 17 godina:p. Ja se izvinjavam što ne mogu da dam duži komentar sa više objašnjenja, i ovo je dosta od mene:wave:

Meni je igra bas legla, i to sve do momenta kada krecu misije gde su uniformisani sto me smorilo ... Shoranje po gradu je ok ...

Atmosfera u tim gradskim misijama (izuzimam onu po zatvoru) mi je odlicna ... PLAY IT LOUD BABY! :D

Mislim, ako cemo iskreno, i u CRYSIS-u me smorio alienship i ono tupavo napucavanje na brodu sa ogromnim alienom (tu je moglo da se osmisli da se alien ubije na drugaciji nacin a ne sa brdom olova, nedostaje im maste, ja cak ne bih ni zavrsio igru na brodu, nego negde na ostrvu sa nekim dalekovodima, strujom i vodom, otkud znam, to mi sad prvo pade na pamet).

I COD4 imao mi je smorne misije, pogotovo ono besomucno napucavanje pri kraju ...

Ali sveopsti utisak je pozitivan u sva tri slucaja :)

Poslednja izmena:
Ako ti se ovo svidelo, Crackdown ima da progutaš za doručak. Nećeš se pokajati, veruj mi!

Sta treba da radim kada me opkole kod one fontane na kojoj sedi Kane-ova cerka. Sta god da probam oni me roknu?

Pucaj u onu minu/bombu šta je već, na podu pored mrtvoga carlosa, samo sačekaj da baja izrecituje malo šta ima. Ako uradiš to prerano možda ubiješ ćerku. Malo glupo al ajd' sad.

Poslednja izmena:
Da li se dobija warn za spoilovanje ? Noobovi zagadise skoro svaki topic, sto pricanjem na pamet i lupetanjem, sto spoilovanjem. Konstatacija se ne odnosi na konkretnu osobu vec na ponasanje usera na forumu.

Poslednja izmena:
Da li se dobija warn za spoilovanje ? Noobovi zagadise skoro svaki topic, sto pricanjem na pamet i lupetanjem, sto spoilovanjem. Konstatacija se ne odnosi na konkretnu osobu vec na ponasanje usera na forumu.

A zašto ti uopšte čitaš teme o određenoj igri ako je nisi igrao, a planiraš, i ne želiš da ti spoileri pokvare zabavu? Šta očekuješ da vidiš u tim temama?

Da li stvarno ne znas odgovor na pitanje koje si postavio ? Ocekujem da novi clanovi recimo procitaju pravila foruma za pocetak, nije ovo Burek forum. Lepo sam rekao da se primedba ne odnosi na konkretnog clana foruma.

Poslednja izmena:
Ja nazalost ne mogu da igram igru, jer svake 3 sekunde zastane, pa opet nastavi. Nigde ne mogu da nadjem resenje za ovo...

Ja nazalost ne mogu da igram igru, jer svake 3 sekunde zastane, pa opet nastavi. Nigde ne mogu da nadjem resenje za ovo...

Blago li se tebi...meni izbacuje prilikom LOADING ekrana. Nisam uspeo ni da je isprobam! HELP!!!! :mad:

Kako se prelazi deo gde treba da koknem vozaca u onom kamionu kako ne bi pregazio Kane-ovu cerku? Rokao sam ga 100 puta i nista, cak ni staklo da pukne! :(

Nazad
Vrh Dno