Šta je novo?

Foto i video oprema Kamera za nadgledanje

Koji fotoaparat ili kameru kupiti?

amdpower

...on thin ice...
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poena
325
Preporuka za neku kameru koja snima kad se aktivira pokretom,nije lose da ima lan,mada najbitnije da dobro snima uvece i da nije skupa.

Imam ovu, ima noćni mod, dvosmernu komunikaciju, senzor pokreta lepo radi, snima i javlja na telefon.

Vec mjesec dana testiram Xiaomi Home Security 2K, ok je samo je softver uzasan. Kod kuce za baby surveillance koristim TP-Link Tapo C200 (u sustini entry lvl iz te Tapo serije) i bas sam prijatno iznenadjen. Ima nocni mod koji je upotrebljiv skroz, senzor pokreta fino radi, ima i baby mod koji se aktivira na bebin plac. Ono sto mi se jako svidja sto moze da se ogranici zona, recimo bebin krevetac i senzor pokreta ce pratiti samo tu zonu, nevezano za kretanje kroz ostatak sobe sto je odlicna opcija. Takodje, podrzava dvosmjernu komunikaciju i za razliku od Xiaomija ima odlican softver.

U tom slučaju Tapo C320WS, pokazala se odlično mada je interesantna i ova Xiaomi kamerica zbog sopstvene baterije pa ti neće trebati nikakvi kablovi. Navodi 90 dana traje baterija što mi je prilično nevjerovatno... 🙂

edit: posle 10 sekundi guglanja, nedelju do dvije max baterija traje. 🙂

Poslednja izmena:
Meni treba za napolje.
Ja imam ovu nocne slike u boji veoma dobre

Imam ovu, ima noćni mod, dvosmernu komunikaciju, senzor pokreta lepo radi, snima i javlja na telefon.

Imam dve ovakve kamere, sama kamera je donekle ok, snima na sd karticu a preko aplikacije u telefonu može da se vidi ili po desetak sekundi ili ceo snimak sa sd kartice. Laka je za postavljanje bilo gde. Kažem donekle je ok jer ima ograničenja za wifi na 2,4 i samo male kartice mogu da se stave, ali ipak za tu cenu je više nego ok.

Po cemu je dobra imas ili , ova kamera nema noc u boji nisam nigde naso
Nemam trenutno, ali dobijam je sutra i ugrađujem je na jednu garažu pa ćemo videti i kakva je...
Kamera treba da ima Starlight, znači poboljšan noćni video, nema full color Nigth mode 2.0, 4k , itd. to je tačno,
jer ipak spada u kategoriju Lite kamera. Za noć mi i ne treba da privlači previše pažnje na sebe, cenovno mi je bila
ok, dobijam je za 11.600 din. a za garažu i više nego dovoljno mislim.

Vec mjesec dana testiram Xiaomi Home Security 2K, ok je samo je softver uzasan. Kod kuce za baby surveillance koristim TP-Link Tapo C200 (u sustini entry lvl iz te Tapo serije) i bas sam prijatno iznenadjen. Ima nocni mod koji je upotrebljiv skroz, senzor pokreta fino radi, ima i baby mod koji se aktivira na bebin plac. Ono sto mi se jako svidja sto moze da se ogranici zona, recimo bebin krevetac i senzor pokreta ce pratiti samo tu zonu, nevezano za kretanje kroz ostatak sobe sto je odlicna opcija. Takodje, podrzava dvosmjernu komunikaciju i za razliku od Xiaomija ima odlican softver.

Šta fali softveru? Imam ovu 2k i sve je t ok kod mene.

Gembird samo sto ne proizvodi i secerne table jos. Ima svega, ne mora da bude lose, ali je generalno low-low budget pa ja ne bih mnogo ocekivao od njihove video opreme. Sa druge strane, imam neku kameru od 25 evra, kineska, YiOT je software, i super mi vrsi posao. Zvuk sa kamere mi nije dobar, krci, ali mozda sam ja povario.

Evo i dnevna slika…kamerica je super pošto je PoI dovoljno je lan kabelom priključenje na switch ili snimač…

Prilozi

• DAF5DC9E-9F43-4CE5-A7F3-369A9C558D8B.webp
    DAF5DC9E-9F43-4CE5-A7F3-369A9C558D8B.webp
    378.9 KB · Pregleda: 45
Nazad
Vrh Dno