Ja imam ovu nocne slike u boji veoma dobreMeni treba za napolje.
Po cemu je dobra imas ili , ova kamera nema noc u boji nisam nigde nasoEvo ova ti je odlična... link
cena joj je oko 105€
Imam dve ovakve kamere, sama kamera je donekle ok, snima na sd karticu a preko aplikacije u telefonu može da se vidi ili po desetak sekundi ili ceo snimak sa sd kartice. Laka je za postavljanje bilo gde. Kažem donekle je ok jer ima ograničenja za wifi na 2,4 i samo male kartice mogu da se stave, ali ipak za tu cenu je više nego ok.Imam ovu, ima noćni mod, dvosmernu komunikaciju, senzor pokreta lepo radi, snima i javlja na telefon.
![]()
Xiaomi sigurnosna kamera Mi 360 Home Security Camera 2K Bela
Sigurnosna kamera XIAOMI Mi 360 Home Security Camera 2K/Bela 2K - izuzetno jasan kvalitet slike (2304*1296) F1.4 veliki otvor blende i 6P objektivbazzar.rs
Nemam trenutno, ali dobijam je sutra i ugrađujem je na jednu garažu pa ćemo videti i kakva je...Po cemu je dobra imas ili , ova kamera nema noc u boji nisam nigde naso
Vec mjesec dana testiram Xiaomi Home Security 2K, ok je samo je softver uzasan. Kod kuce za baby surveillance koristim TP-Link Tapo C200 (u sustini entry lvl iz te Tapo serije) i bas sam prijatno iznenadjen. Ima nocni mod koji je upotrebljiv skroz, senzor pokreta fino radi, ima i baby mod koji se aktivira na bebin plac. Ono sto mi se jako svidja sto moze da se ogranici zona, recimo bebin krevetac i senzor pokreta ce pratiti samo tu zonu, nevezano za kretanje kroz ostatak sobe sto je odlicna opcija. Takodje, podrzava dvosmjernu komunikaciju i za razliku od Xiaomija ima odlican softver.
Tako kaži, imaš u gembirdu dve-tri za te pare..3 MP..Meni treba jeftinija solidna kamera,pre svega za napolje i noc,jer je blizu put.
Za sad mi ova xiaomi ok,ako ima nesto bolje do 5-6 000 napisite.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari