Šta je novo?

Kakva je vaša soba u kojoj vam je komp 2017

Zensor 1 + yamaha HTR-3065 + woofer Monitor Audio, tačan model zaboravih. Uglavnom, ja zadovoljan, jedino mi krivo što Zensor nije u beloj boji :)

Одакле ти сто?

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Sve što vidiš na slici je Iz Ikee, osim tehnike :D Mesecima sam pratio desk setup-e po youtube-u, uglavnom svi furaju nameštaj iz ikee. Ovo mi se učinilo savršenim za moje potrebe, bez previše komplikacija. Ploča nije fiksirana za fiokare, ali uz fiokare dobiješ gumice koje se stave na gornju stranu da ne kliza ploča. Ma ovi Iz ikee na sve misle. Cena oko 150e sve ukupno, dva fiokara(7500din komad) i ploča oko 3500din. Fali još led traka na zadnjoj strani stola :)

Znam da si imao, video sam sliku ovde na forumu :p

Za te pare nema bolje, mada bez vufera ništa :p

izbaciću malo bolje slike ovih dana kad stignem.

Sve što vidiš na slici je Iz Ikee, osim tehnike :D Mesecima sam pratio desk setup-e po youtube-u, uglavnom svi furaju nameštaj iz ikee. Ovo mi se učinilo savršenim za moje potrebe, bez previše komplikacija. Ploča nije fiksirana za fiokare, ali uz fiokare dobiješ gumice koje se stave na gornju stranu da ne kliza ploča. Ma ovi Iz ikee na sve misle. Cena oko 150e sve ukupno, dva fiokara(7500din komad) i ploča oko 3500din. Fali još led traka na zadnjoj strani stola :)
Хвала,
ја сам у потрази за неким столом, узео сам с340 елите па би узео нешто бело да будем модеран обавезно и онај вештак у саксији због симетрије....:d

Možeš li linkove okačiti od stola i postolja za TV? Da li ima i u drugim bojama?
Deluje mi kao savršeno za moje potrebe, a da ne moram nekog stolara da molim na kolenima da mi napravi ovako nesto.
Kako ti se čini kvalitet izrade?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gnDRxUE.jpg

Uuuu suri setup! Svaka cast! [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Koja je to tastatura? Deluje kompaktno iako ima numpad.

Tastatura je Rapoo e9100p sa srpskim slovima, iako se po netu mogu naći negativni review-ovi, meni je za sad savršena, dno je nerdjajući čeliik, bluetooth, baterije oko 2god. Kucanje je savršeno, nema ulegnuća, plitak hod, tastera, i dovoljan razmak izmedju tastera, nije skučena, meni savršena. Cena oko 4500din, mada ja uzeo poslednju u jednoj radnji da ne reklamiram sad.

Хвала,
ја сам у потрази за неким столом, узео сам с340 елите па би узео нешто бело да будем модеран обавезно и онај вештак у саксији због симетрије....:d

Ikea ima super stolove a relativno jeftine, a veštačko je obavezan dekor, bez toga ništa :D Meni se iskreno ne svidjaju nešto njihovi gotovi stolovi pa sam ukombinovao delove i sklopio sam, ploča stola je 150x75

Možeš li linkove okačiti od stola i postolja za TV? Da li ima i u drugim bojama?
Deluje mi kao savršeno za moje potrebe, a da ne moram nekog stolara da molim na kolenima da mi napravi ovako nesto.
Kako ti se čini kvalitet izrade?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Fiokar je ovaj: http://www.ikea.com/rs/sr/catalog/products/00261295/ Materijal mat medijapan, ima u drugim bojama
Ploča stola je ova: http://www.ikea.com/rs/sr/catalog/products/20251139/ Materijal mat Eurolight ploča (unutra šuplja, kartonsko saće) Ima u drugim bojama
TV polica je ova: http://www.ikea.com/rs/sr/catalog/products/80227797/ Materijal lakirani medijapan Nema u drugim bojama

Generalno sam zadovoljan kvalitetom za sad, tek predstoji test period. :)

@Midgard, lep setup, jel su to tapete ili feštački kamen na zidu, ne mogu da provalim :)

Poslednja izmena:
Наручио сам сто...у "П" од белог МДФ-а 120х55 испада око 9000 тако једноставан сто нисам успео нигде да нађем, једино што нисам ставио полицу за тастатуру, мораћу да се навикнем...некако

Da se i ja upisem :) , odma u svoju odbranu da kazem planiram da spremim sobu samo nikako :p

20170928_010913.jpg
20170928_010906.jpg

Vufer na stolu?

Kratki kablovi(25e za pristojan, nov 2.1 sistem, mora na necemu da se ustedi), zamenicu uskoro kablove pa ce moci da ide na pod :D

Malo egzotike, Tomons drvena stona lampa, direktno iz USA :)

IMG_7433-Edit.jpg
IMG_7431-Edit.jpg

Nazad
Vrh Dno