D
Deleted member 30833
Guest
hifi je? zensor +?
Zensor 1 + yamaha HTR-3065 + woofer Monitor Audio, tačan model zaboravih. Uglavnom, ja zadovoljan, jedino mi krivo što Zensor nije u beloj boji![]()
Zensor 1 + yamaha HTR-3065 + woofer Monitor Audio, tačan model zaboravih. Uglavnom, ja zadovoljan, jedino mi krivo što Zensor nije u beloj boji![]()
Work in progress, minimalistički pristup, fale neke stvari, sluške i lampa![]()
P.S ko kaže da ne može eyefinity na laptopu haha![]()
Хвала,Sve što vidiš na slici je Iz Ikee, osim tehnikeMesecima sam pratio desk setup-e po youtube-u, uglavnom svi furaju nameštaj iz ikee. Ovo mi se učinilo savršenim za moje potrebe, bez previše komplikacija. Ploča nije fiksirana za fiokare, ali uz fiokare dobiješ gumice koje se stave na gornju stranu da ne kliza ploča. Ma ovi Iz ikee na sve misle. Cena oko 150e sve ukupno, dva fiokara(7500din komad) i ploča oko 3500din. Fali još led traka na zadnjoj strani stola
![]()
Možeš li linkove okačiti od stola i postolja za TV? Da li ima i u drugim bojama?Sve što vidiš na slici je Iz Ikee, osim tehnikeMesecima sam pratio desk setup-e po youtube-u, uglavnom svi furaju nameštaj iz ikee. Ovo mi se učinilo savršenim za moje potrebe, bez previše komplikacija. Ploča nije fiksirana za fiokare, ali uz fiokare dobiješ gumice koje se stave na gornju stranu da ne kliza ploča. Ma ovi Iz ikee na sve misle. Cena oko 150e sve ukupno, dva fiokara(7500din komad) i ploča oko 3500din. Fali još led traka na zadnjoj strani stola
![]()
http://www.ikea.com/rs/sr/catalog/categories/departments/workspaces/10712/Možeš li linkove okačiti od stola i postolja za TV? Da li ima i u drugim bojama?
Deluje mi kao savršeno za moje potrebe, a da ne moram nekog stolara da molim na kolenima da mi napravi ovako nesto.
Kako ti se čini kvalitet izrade?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Koja je to tastatura? Deluje kompaktno iako ima numpad.
Хвала,
ја сам у потрази за неким столом, узео сам с340 елите па би узео нешто бело да будем модеран обавезно и онај вештак у саксији због симетрије....:d
Možeš li linkove okačiti od stola i postolja za TV? Da li ima i u drugim bojama?
Deluje mi kao savršeno za moje potrebe, a da ne moram nekog stolara da molim na kolenima da mi napravi ovako nesto.
Kako ti se čini kvalitet izrade?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Pomislio sam to al nekako deluje mršavo.
Vufer na stolu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari