Šta je novo?

Kako zakljucati url web stranice u address baru?

Igor

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel 12900K & SILENT LOOP 2
Matična ploča
ASUS ROG MAXIMUS Z690 HERO
RAM
KINGSTON DIMM DDR5 64GB 5600MHz Fury Beast
Storage
SAMSUNG MZ-V8P1T0BW 980 PRO 1TB M.2
PSU
Seasonic PRIME TX-1000, 1000W
Kućište
Corsair Carbide 600C
Monitor
Dell U4021QW
Miš & tastatura
REALFORCE R2 & Logitech MX Master 3S
Mobilni telefon
iPhone 15 PRO MAX
Pristup internetu
  1. Optički internet
Par dana pokusavam da resim ovaj problem... Sta je potrebno...

Kada covek ode na www.domen.com , redirekcija ga u zavisnosti od odredjenih stvari vodi na www.domen.com/nesto/nesto/nestotrece/, e sada kako i na koji nacin je moguce da se uradi cloak redirection u okviru koda (asp, javascript nebitno...). Znaci potrebno je da se www.domen.com zakljuca u address baru?

Poslednja izmena:
Pa ima jedna "seljacka" fora. Stranica iz dva frejma ( gornji i donji ), i ta stranica se nalazi na prvoj adresi www.domen.com, gornji frejm je vrlo mali ( prakticno nevidljiv ), a menja se samo donja stranica www.domen.com/nesto/nesto... Tako ce ti ostati prva adresa u address baru. Sigurno ima finije resenje, ali evo i ovo je nesto za pocetak.

Znam za tu seljacku foru, iskoristio sam je :), ali ipak mora da postoji neko elegantnije resenje, neki javascript recimo, mislim nemoguce da moze samo ovako...

Poslednja izmena:
Koliko sam video i mnogi koji nude redirekciju domena koriste foru sa frejmovima, zapravo koriste jedan jedini frejm u koji se učitava sajt sa neke druge adrese pa sve izgleda kao i da nema frejma.

mislim da ima java script za to, tachnije siguran sam [98,3%], samo malo googlaj

Vrh Dno