Šta je novo?

kako vam zvoni mobilni? [2008]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

dusko_m

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
30.06.2000
Poena
660
Da li se opredeljujete za standardni arsenal koji isporucuju proizvodjaci ili imate omiljenu melodiju koja obezbedjuje da se vas mob prepoznaje u masi?

Moj izbor -> COMBAT02 iz HoMM III

Meni uopste ne zvoni, stavio sam na vibraciju i tako je uvek ( bez izuzetaka :) )
Nervira me da me neko pozove u 9 ujutru i da se probudim zbog toga, ovako samo nek zvoni :D
A i kad sam u skoli isto bi morao stalno da se dr**m da iskljucim zvono itd, ovako mi najlakse.

Ma kakve crne ugradjene melodije, ja uvek pichim mp3 jer mi se glasnije chuju na N70.
Trenutno: Kosheen - Catch (drum'n'bass se bash fino chuje :D).

"Korisnik Mobtelove GSM mreže nije trenutno dostupan, molimo pozovite kasnije. The mobile user you have dial is not available at the moment, please, try later"

I tako već 3-4 godine 8)

a onda i pitanje, koja vam je pozadina na mobilnom telefonu, korisnici sa monohronim ekranima niže rezolucije da se ne javljaju :d

meni: muppet show - mahna mahna :wave:

A jeste, pa da počne da mi zvoni mobilni, a ja trčim na zvučnik da se javim :)
Aj daj na nekom drugom sajtu okači :p

you have a call. prijatan zenski glas :)

***, danas htedoh ovu temu da okačim :D

Meni je instrumentalni deo kiss - i was made... a jako dobra stvar za melodiju je sam početak pesme lenny kravitza - i belong to you, samo nisam stavio jer bolujem od originalnosti, pa moram da smislim sam nešto još bolje :).

Inače najjača melodija ikada je jedan deo pesme od raul rincon - la verdad, sam se setio, isekao i stavio i nikad je drugde nisam čuo i jako sam ponosan na to :D:D, samo sam dosta furao, pa je moralo nešto novo...

Poslednja izmena:
vecj par meseci:
The Young Punx - Rockall (Phonat Remix)
bruka pesma

Poslednja izmena:
Remy Zero - Save Me (Smallville Theme) :laugh:

Outwork ft. Mr Gee - Elektro 8)

lol-lol :D

Meni su najbolje za melodiju, GnR - Sweet child o mine i Madonna - Die another day
To i drzim kao uvod kad ulazim u win umesto logon sound-a :)

Zvr-Zvr, i tako u krug :)

Prosto i jednostavno...

Mada se sada mislim da stavim "Boze pravde"...

Kad zelim da cujem zvono, tj kad asm napolju li radim nesto onda traumiram ljude alarmom (treba videti reakcije obezbedjenja u postama i bankama :D ) http://www.sendspace.com/file/1ljpcm

A za u kuci i tihim prostorijama mi jedan iritirajuci zvuk pod imenom tinitus ice http://www.sendspace.com/file/vpwwu7

Ne menjam melodije cesto, a ni telefone, tako da sam do sada na svim telefonima osim 5110 imao jos samo Sergio Leone - dobar, los, zao i David Guetta - Just a little more love

Poslednja izmena:
Zvr-Zvr, i tako u krug :)

Prosto i jednostavno...

Mada se sada mislim da stavim "Boze pravde"...

Al' obrati pazlju na reperkusije....svaki put kad ti zvoni mobilni moras da ustasjes :D

lol-lol :D

Meni su najbolje za melodiju, GnR - Sweet child o mine i Madonna - Die another day
To i drzim kao uvod kad ulazim u win umesto logon sound-a :)

Sweet Child of mine sam imao i ja, ali sam morao da je eliminisem, jer bi po zavrsetku razgovora jos sat-dva nastavljao da pevam pesmu... I tako u krug, u krug, u krug...:p

Sad mi stoji glavna tema iz Grlom u jagode.

snimio sam dial-up modem kako se konektuje na net i to sam stavio! verujte mi ljudi, nema tog kafica gde sednem a da se ljudi ne nasmeju na tu melodiju, par puta sam dobio i picje za originalnost :d

Bomb the Bass - Megablast (Xenon 2)

Depeche mode - Enjoy the silence.

Meni je uvek samo vibracija ukljucena, najbolje mi je tako...

DenDenTelefon iz One Piece Anime - pulupulupulu pulupulupulu ka-cha :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno