Šta je novo?

kako vam zvoni mobilni? [2008]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
If u want to be my friend put my dick in your hand, move it left move it right......

Najjace:).

DJ Ozi-Juicy Pen

Poslednja izmena:
Dajte neki dobar zvuk za poruku, da bude kratko, ali efektivno. :D

Meni telefon zvoni razlicito:
-za kolege iz firme: "Orao javi se" - iz Balkanskog Spijuna - znaci potresem se kada cujem
-za ortake - Kako ko: AC/DC - Dirty deeds done dirt cheap, pa onda Rammstein - Engel
-Sestrica: od Enia Morikonea-ne secam se
-Cale, keva i familija - Lenny Kravitz: Where are we runin
-Smaraci - Metallica: Seek and Destroy i Harvester of sorrow (kako kome :D)
GENERALNI: Night Wish - Dark passion play
Nije lose i Master of puppets :d od Metallchuge :)

Poslednja izmena:
Mads Arp Feat. Julie Harrington - Slow It Down (Mathilda Mix) stvar sa Tiestovog nastupa u Roterdamu.

Warren & Sissel Prince Igor ali samo refren što peva ona Ukrainka - Warren-a neslušam :)

Za sve - GnR - intro od Sweet child o' mine (ja sekao)
za sve sa posla (kada sam kući) - silent (profil spavam), tu se jedino javljam dišovanima, zvuk ona pokvarena nokia
za familiju - ring, ring (to imam i na cisco IP telefonu)

@apostol7: Bash ti je dobar potpis, jedna od mojih omiljenih pesama ,)

Za budjenje sam stavio Kiss - Rock'n'Roll All Nite, ako ta pesma ne moze da me probudi onda sam mrtav :D

Poslednja izmena:
poziv i sms, razlicite verzije Kraftwerk - Die Roboter
budjenje - Kraftwerk - Das Model (mada to menjam povremeno - kada vidim da mi smeta stavim nesto laganije (kao ovo), kada ne moze da me probudi stavim nesto jace..

pre ovoga melodija iz super maria, monofona, jos od vremena monofonih telefona...

Za poziv: Metal Gear Solid, onaj Codec zvuk
Za poruke w800i - defult!

Telefon mi je u fazonu devedeset trece,

Capella - U Got 2 Let The Music

Bravo care!

Ja sam usho u neku shemu i vec duze vreme se lozim na original Nokia zvonjavine sa drugih nokia telefona,pa smenjujem s vremena na vreme neku sa modela,na pr:6290,7373,7500,N76,N81,N95,6500classic,8800arte...skroz su mi cool... Od svega zameram Nokii sto su "izmislili" "Nokia tune",naj debilnija melodija na svetu :smash:,mozda i ne bi bila da je default-na :trust:
A ponekad,kad hocu da provociram okolinu,stavim za dushu neku ciganiju,neko smrtno dobro kolce,isecem neki dobar forshpil recimo ovaj,ili neku dobru imprzovizaciju (od Kosmajca ,) )...pa da vidish ludilo!:banana::banana::banana: I onda molim boga da mi zazvoni tel.na nekom javnom mestu,a kad zazvoni,samo posmatram face ;):smoke:
i uvek se,naravno, trudim da bude zvono sto autenticnije :D

Imam vise melodija,zavisi ko me zove, uglavnom isecem neki deo pesme koji je prigodan za ringtone. Trenutno : chemical brothers - elektrobank, Sharam - PATT, Deep dish - say hello. Uglavnom elektro - house, nekako mi najbolje zvuci, mada se provuce i poneka "gitarska".

Ja stavljam muziku iz filma Mortal Kombat, ili Hell March iz Red Alert-a.
Za sms koristim SonyEricsson-ov Bulls Eye.

Inače 95% vremena mi je isključen zvuk.

Poslednja izmena:
Iz filma Crank, slicno nokia koja umire:)

Prilozi

• crank.rar
    143.8 KB · Pregleda: 202
Do skora bio Paul Van Dyk - For An Angel, od skora ovo: http://rapidshare.com/files/94107879/SMETNJE_NA_ZVUCNIK.mp3.html Ako se ne varam, telefon tako i zvoni :) Kad se stavi pored zvucnika ili TV-a :)
Dobra fora, nisam ovo cuo :D
Kad zelim da cujem zvono, tj kad asm napolju li radim nesto onda traumiram ljude alarmom (treba videti reakcije obezbedjenja u postama i bankama :D ) http://www.sendspace.com/file/1ljpcm
A za u kuci i tihim prostorijama mi jedan iritirajuci zvuk pod imenom tinitus ice http://www.sendspace.com/file/vpwwu7
Iste su melodije na oba linka.

snimio sam dial-up modem kako se konektuje na net i to sam stavio! verujte mi ljudi, nema tog kafica gde sednem a da se ljudi ne nasmeju na tu melodiju, par puta sam dobio i picje za originalnost :d
Cuo kod drugara pre par meseci... Nije mi se nesto svidelo, na znam.
сека алексић - аспирин, сад чекам да изађе нови хит па да променим :)
LOL!
Ja ba imam takvu melodiju ja bih cutao, a da mi tako zvoni na javnom mestu, pravio bih se prost, kao nije moj.
Bolje bensedin nego aspirin :D I tebi i seki. :d

Tern-tern klasicno, ponekad i masinica za sisanje

A budi me Spitfire (Prodigy).
Mene budi masinica, toliko me nervira taj zvuk, ali efikasno me budi, pa ga zato i drzim.

Iz filma Crank, slicno nokia koja umire:)
LO, kod mene isto vec mesecima. Nego, i pola mojih ortaka drze istu melodiju takodje mesecima, niko iz principa nece da menja.
Nego fora je kada sedimo u kaficu, pa zazvoni fon, pa se svi hvataju za dzepove... Ili u kolima... nikada se ne zna ciji zvoni svi se presecaju... :D Stvarno dobra fora, do yaya...

Poslednja izmena:
The Red Army Choir: National Anthem of the Soviet Union

Whitesnake fool for loving za normalno zvono
Sharam deep dish Party all the time za devojku
David Gueta Love is gone za drugaricu
carmina buranda za drugara
Muzika iz psiha za rodbinu :D

Nokia Tune...imam samo nokie poslednje dve godine odprilike i uvek mi zvoni isto to zvono....:D

The Drill.....odsekao onaj iritirajuci deo.....jako lepo se cuje...moras da se javis...:D:d:d

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno