Šta je novo?

kako vam zvoni mobilni? [2008]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Guns n Roses-Sweet child of mine, sam pocetak pesme

Za zvono AC/DC - Hells Bells
budjenje Motorhead - Ace Of Spades:hair:

Da da kako da ne :D mogu da ti dajem casove istorije metal muzike ako hoces :D cisto da ne ispadnes uvek tolika vuna u drustvu :)

Mislim, Power Metal.. o boze Bojane :)

Khm, Kutija, nemoj ja da krenem. :p

Trash Metal rula - bre - MettallicA forever !!!:alo:

Prijatelju, tHrash metal. I iz tog pravca Kreator i Testament su mi omiljeni. :)

Inače, sad sam ubacio za neke ortake da zvoni Mileta Čolic - Kalt Ist, ko ne zna šta je uploadovaću. :d Gastrabajterski narodnjak, ali na nemačkom jeziku. :d :d

CTU vishe ni nema u sez 7 :p nadam se da ste videli trailer za 7 sez.

odlichna melodija koju u zadnje vreme koristim je neka RNB varijanta zvonjave -

ribe pevaju - "Hello, Hello" a crnac se ubacuje - "Pick up the Phone!"

uploadovacu sutra

Requiem for a Dream Remix - Clint Mansell
Poznatija i kao Requiem for a Tower,jer je korišćena u traileru za LOTR-Two Towers
Posle toga korišćena u mnogim drugim trailerima
Što kaže jedan moj ortak i snimak *****nja na wc šolji bi pretvorila u epic movie :d

http://www.youtube.com/watch?v=lncKZZPm390

A evo i ja da nesto napisem :wave: ... trenutni ringtone Bang Camaro - Rock of Mages (garantujem da za ovo niko nije cuo, *** slabo igrate igrice :type: ... Titan Quest Credits Theme ali samo kad se predje igra :D ).

I za SMS moram da nesto stavim jer svi imaju nokije pa me nervira.... uglavnom text pesmice bi isao ovako
"Awaken, awaken, awaken, awaken,
Take the land that must be taken.
Awaken, awaken, awaken, awaken,
Devour worlds, smite, forsaken." :whip:

Poslednja izmena:
McLaren Mercedes F1 98/99, zvuk motora u kretanju na stazi nekih 15ak sekundi...

Tenacious D - Kickapoo a kad sam napolju onda Tenacious D - Master Exploder... :)

Nema sanse da ga ne cujes.:hair:

Ahahaaha, ovim smo u skoli ometali casove danima izvlaceci se na to da majstori buse nesto na spratu iznad (a stvarno je bilo majstora). A onda su majstori otisli... :d

Poslednja izmena:
Amon Amarth - Pursuit of vikings (prvih 40tak sec)
:p

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno