ima-li-koga-tu
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.09.2003
- Poena
- 680
da, stained glass mi je uradio za 8.1 na CS3, sto je OK...
CS3 je definitivno brzi i optimizovaniji od Photoshopa 7. :dmoj je odradio za 160sec + 149 ovaj suludi stained glass
hvala lazo,
sa ovim sam zakljucio da je intel u istom cenovnom rangu za ~30% brzi, u gotovo svim aplikacijama koje su smrtniku bitne.
u Divxu, u premieru, u PSu, u winraru, u super pi. koliko kapiram u svemu...
😀Da, super pi je izuzetno bitan korisnicima. 😀
Svaki put kada se zaboravim koliko iznosi Pi, ja pokrenem Super Pi da mi ga preračuna na 4M decimala. :d
Da, super pi je izuzetno bitan korisnicima. 😀
Svaki put kada se zaboravim koliko iznosi Pi, ja pokrenem Super Pi da mi ga preračuna na 4M decimala. :d
hvala lazo,
sa ovim sam zakljucio da je intel u istom cenovnom rangu za ~30% brzi, u gotovo svim aplikacijama koje su smrtniku bitne.
u Divxu, u premieru, u PSu, u winraru, u super pi. koliko kapiram u svemu...
Dakle, ista kolicina L2 kesa po jezgru.
Mene zanima kako radi StuffIt arhiver na AMD procesorima. Dok sam imao E6300 kad stavim da pakuje fajlove 100% zauzeca totalno uvosti masinu cak i overklokovanu na 2.8GHz.
Sa 8200 je situacija mnogo bolja, sa 100% opterecenja jedva se oseca, pretpostavljam da ima veze sa velicinom L2. Mogao bi fedja da proba. Ima StuffIt 12 da se nadje za Windows i pakuje jpg, pdf, tif, psd i jos stosta sto drugi arhiveri ne mogu ni malo. Na primer JPEG pakuje do 30%.
Evo probao sam i zagusi samo 50% procesora, ne oseca se usporenje u radu. Jel ima neka opcija za veci stepen kompresije ? Kakvo si podesavanje koristio ?
daIstanbul ce biti native 6-core???
Sta je pretnja u Nehalemu? Pa to je AMD Phenom godinu dana kasnije 😉
Pretnja je to sto Intel ume da ga odradi kako treba 😉))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari