Šta je novo?

Kako promeniti File Type?

bibby

Čuven
Učlanjen(a)
09.12.2000
Poena
680
Imam par mp3-ova koji se vode kao: VIV, Windows Media Audio File, File, WordPad Document fajlovi. Kako da ih promenim u .mp3?

Imas li Windows Comander ?
Ako ne onda odes na folder options pa view i iskljucis opciju "Hide extensions for known file types"
Ovo bi trebalo da resi problem .

:wave;

Ne razumem sta si tacno hteo da kazes. Mislim da bi ti jedan obican rename resio problem.

Amon_Ra je napisao(la):
Imam par mp3-ova koji se vode kao: VIV, Windows Media Audio File, File, WordPad Document fajlovi. Kako da ih promenim u .mp3?

Amone covece, pa najobicniji rename. Ako ti se ne vide ekstenzije u imenu fajla onda lepo u explorer-tools-folder options-view i uncheckiraj opciju hide file extensions for known file types, i to je to. Ako hoces da uklonis asocijacije onda explorer-tools-folder options-file types i skini sta ti ne treba

Re: Re: Kako promeniti File Type?

chivitli je napisao(la):
Amone covece, pa najobicniji rename. Ako ti se ne vide ekstenzije u imenu fajla onda lepo u explorer-tools-folder options-view i uncheckiraj opciju hide file extensions for known file types, i to je to. Ako hoces da uklonis asocijacije onda explorer-tools-folder options-file types i skini sta ti ne treba

to hide extenzions treba covek odma da uradi po instaliranju debilnog windowsa jer je po defaultu chekiran ... ako ne odma onda bar posle mesec dana - cim nauci osnovne pokrete mishem i tastaturom ... i takodje da ukljuci show all files i show sistem files jer ponekad i oni zatrebaju

Probao sam ja da renameujem ali nije pomoglo, ovo vec jeste. Hvala.

Nazad
Vrh Dno