Šta je novo?

Kako povaditi fileove sa HDD-a ?

Hattala

Slavan
Učlanjen(a)
20.05.2007
Poena
495
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Pozdrav ,

imam HDD od 2 Tb , sata valjda , koji sam izvadio iz desktopa. NA disku su bile 2 particije ( 50 Gb i ostakat je druga ) , NTFS , na jednoj OS Win XP a na drugoj mkv filmovi . Desktop sam pre nekog vremena rasformirao i eliminisao a ostavio sam HDD.
Sada kada HDD stavim na docking station za HDD, on samo " skljoca i skljoca " ali ne moze da se pristupi disku . Sa ostalim diskovima ( HDD ) povadjenim iz PC-a nemam problem .

Moze li se ikako resiti problem ?

Niko bash ? :(

Mozda docking station ne podrzava diskove od 2TB ili nema dovoljno struje za taj disk. Probaj da vratis disk u masinu pa vidi sta se desava???

Docking ima extern napajanje i odlicno radi i sa 3 Tb diskovima . Samo nece ovaj gde je na jednoj particiji ostao OS :-(

Ne mogu da ga particionisem jer disk se vrti i krene nesto da skoljcka ...par minuta i umiri se ali ga ni laptop ni htpc " ne vide" , tj ne iskoci popup i / ili ne pojavi se u donjem desnom uglu ono obavestenje da je uredjaj pronadjen i da se instalira....

Imam i ja slican docking, ali sam imao problema sa nekim diskovima, tj isto su se ponasali kao tvoj. Ako znas da je disk ispravan, onda je do docking-a i tu ne mozes nista. Jedino da ga vratis u komp, povadis podatke, ponovo preformatiras i probas...

Hvala svima na infosima . Iz biosa nisam gledao ,iskreno. A sto se tice ispravnosti , radio je do poslednjeg momenta u desktopu odlicno. Znaci samo je izvadjen i sada pokusan u dockingu. A kao za inat desktop sa rasformirao skroz ... gone with the wind :) .

Probacu da nadjem jos neki docking, mozda ovaj ima problem sa Seagate HDD. Mada Isti takav od 3 Tb i jos jedan od 2 Tb , isto Seagate ..rade ok u dockingu . Koji sam ja ksuzba .

Nazad
Vrh Dno