Šta je novo?

Kako podici pare sa paypala?

Jedan Baja

Čuven
Učlanjen(a)
11.12.2000
Poena
620
Registrovan sam na paypalu(naravno preko austrije),placam online ,meni ljudi salju pare na paypal,ali me zanima koji je najpovoljniji i najbolji nacin te pare podici ovde,znaci kes?naravno,ako je to uopste i moguce .hvala

Search option is your friend... ne ponavljanje istog pitanja zadrzava prijatelje :)

Ima tema o paypalu ali gledajuci tamo nista nisam video o podizanju novca?

Long story short: ne mozes ovde a da ne rizikujes zatvaranje racuna.

Jel to sigurno,probao neko pa mu ugasili paypal? Ne bih da izgubim nalog,verifikovan je,dosta sam primao i placao preko njega,al stvarno sad mi stoje pare bezveze na paypaly,a trebaju mi,***...

Potrosi ih ili za to sto ti treba ako mozes plati paypalom:) ja se ne bi igro sam tim, jos ako je neka suma da ti zakuju racun sa parama na njemu, no thx.

Najgori scenario bi bio da 6 meseci cekas na pare nakon sto ti suspenduju nalog. Ako imas AU karticu i dokumente, slobodno radi sta hoces.

Ma jok,imam nasu karticu i adresu sve normalno samo sto sam za zemlju stavio austriju

Onda nudi ljudima da im platiš neke stvari, a oni tebi da daju keš. Najsigurnije.

U pa vidis toga se uopste nisam setio...Valjda bi bilo zainteresovanih za takvo nesto

A ti se reklamiraj ili čekaj da nekome nešto zatreba ili kupuj stvarčice preko eBaya, pa vrti pare...

Ili nadji nekoga sa regularnim paypal nalogom i prebaci njemu pare, a onda on regularno podigne.

Uz regularnu proviziju...
Šalim se, najbolje ti je da nađeš nekog sa potpuno regularnim pp nalogom, transferuješ mu parice, a ovaj podigne i da ti na ruke. Npr. nekog u BiH ili HR

Ili nadji nekoga sa regularnim paypal nalogom i prebaci njemu pare, a onda on regularno podigne.

Koliko onda gubim ja od para ? kad njemu prebacim pare, jel paypal uzima nesto za to ?Nisam nikada to radio, pa ne znam jel ima opcija kao da nije kupovina (kada se skida neka kinta) nego kao poklon i tome slicno (i da li onda ide prebacivanje bez provizije ili bar manje) ?Hvala

Bilo kakvo prebacivanje osim donacija u dobrotvorne svrhe se naplacuje, a donacije u dobrotvorne svrhe moraju da budu pre-approved (znaci ne moze samo da se kaze da je u dobrotvorne svhre :))
Ako ti smeta tih 3%... e *** ;)

Bilo kakvo prebacivanje osim donacija u dobrotvorne svrhe se naplacuje, a donacije u dobrotvorne svrhe moraju da budu pre-approved (znaci ne moze samo da se kaze da je u dobrotvorne svhre :))
Ako ti smeta tih 3%... e *** ;)

Naravno da mi je 3% ok , a da li znate koliko onda njemu skidaju kad prebacuje sa paypala na svoju karticu (imam mogucnosti da prebacim na drugara iz engleske ili iz usa ) ?

Otprilike ista cifra.

Za te pare ce i sam PayPal da ti odblokira nalog :D

Ja sam podizao pare 3 puta, u proteklih 3 meseca, a imam nalog vec vise od godinu, reg. na Hrvatsku, nista mi nije blokirano...
Pre 3 dana sam povukao 200 dolara i cekam da mi legnu na racun i da ih, naravno, podignem...

Na koju karticu ti je registrovan PP? Ove novije izdate ne prolaze u poslednje vreme ...

Na Intesinu internet karticu, od marta 2011.

Moji drgari su registrovali nekoliko naloga sa novim karticama i nije bilo problema

Vrh Dno