Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

Ja ne uspevam nikako da kupim poweramp za 0.99$, sve sam vpn aplikacije probao, sve browser-e, ispiše mi najpre 0.99, a kad treba da se plati, izađe ipak 3.99$. Neću umreti za tri dolara, ali sad sam se vec zainatio da skontam u čemu grešim... Možda zbog toga što sam registrovan na Srbiju i Crnu Goru?

Danas sam uspeo prijatelju da dodam novu karticu na google play.
Nakon toga je uspesno produzio suprskripciju za Gmail.
Evo redosleda koraka kojima smo to postigli:
Koristili smo Nexus 7.
1. instalirao TunnelBear i startovao sa US IP adesom
2. settings -> apps -> google play -> uninstall updates (posto poslednja verzija GP puca pri pokusaju da se doda nova kartica)
3. startovao GP, i odmah u settings dodao novu karticu, sa svim podacima i obavezno upisao zemlja SRBIJA (koristili smo americku debitnu karticu, ne znam da li sa ostalim radi)
4. iskljucio TB, kroz Chrome na racunaru: wallet.google.com
5. sada vise nisam mogao da pristupim spisku kartica, ali sam imao pristup AddressBooku. Tu sam postavio tu novu adresu kao Default
6. Et voila, Google Wallet i dalje prikazuje istu gresku, ali kad pokusate da produzite pretplatu na Gmail-u, pojavljuje se i nova kartica kao sredstvo placanja.

Nadam se da ce vam ovo pomoci

Edit: Dobio sam i povratnu informaciju od jos jednog prijatelja da je uspesno zavrsena ova procedura.

Good Luck :)

Poslednja izmena:
Mislim da nije. Ali bice ponovo neka akcija.

Hocu da dodam karticu (domacu, mastercard), kako da to odradim a da mi adresa bude US (posto kazete da su popusti uglavnom za njih)? Kada dodajem novu karticu (i preko PS i preko browsera), pita me samo za billing adress, a zar ta adresa ne mora da se poklapa sa onom koja mi je registrovana u banci (u Srbiji)?

Moze li da se kupuje muzika na Play Storeu, izbacuje mi grešku 1, dok kupovina aplikacija radi normalno...
Inace sam jedan od onih ko je imao problema sa ubacivanjem rs adrese, i kad sam konačno ubacio karticu, vidim da ovo ne radi... Mozda je do stare cs adrese iz Google walleta koja još ne može da se promeni...

Meni muzika radi. Nisam ranije imao problema sa play prodavnicom.

Moze li da se kupuje muzika na Play Storeu, izbacuje mi grešku 1, dok kupovina aplikacija radi normalno...
Inace sam jedan od onih ko je imao problema sa ubacivanjem rs adrese, i kad sam konačno ubacio karticu, vidim da ovo ne radi... Mozda je do stare cs adrese iz Google walleta koja još ne može da se promeni...

Do stare cs adrese je problem, imam ga i ja.

Hocu da dodam karticu (domacu, mastercard), kako da to odradim a da mi adresa bude US (posto kazete da su popusti uglavnom za njih)? Kada dodajem novu karticu (i preko PS i preko browsera), pita me samo za billing adress, a zar ta adresa ne mora da se poklapa sa onom koja mi je registrovana u banci (u Srbiji)?

Probaj ono sto sam napisao par postova iznad. Radi i sa domacim karticama.
Ne mora da se poklapa adresa, ali bi bilo pozeljno. To je bar moje iskustvo

Poslednja izmena:
Ok, hvala, odradicu to. A ako neko vidi Novu ili Poweramp za 0.99 neka javi, da znam da li sam dobro namestio:d

Ja koristim appsales da dodjem do takvih informacija. Kupio sam novu i unified remote za 0.99€ bez ikakvih amerika i vpnova.

Ulogujem se na tablet kad ono sve aplikacije koje sam ikada kupio pise cena nema install. O cemu se radi

Pa kad ih jednom kupiš, tvoje su zauvek bez obzira koji uređaj koristiš.

Ulogujem se na tablet kad ono sve aplikacije koje sam ikada kupio pise cena nema install. O cemu se radi

Jesi li siguran da nisi kupovao sa drugim nalogom? Ako ne, onda je neka greska po sredi, pa bi morao da kontaktiras Google tehnicku podrsku da vidis sa njima..

Ma sto posto to mi je nalog jos od prvog android telefona. Ima li veze sto sam u kuvajtu pa kao drugi store ili nesto slicno

Kad odeš u Play store pa my account, pa na dnu more, vidiš li ordere kojima si kupovao sve te aplikacije?

Ma sto posto to mi je nalog jos od prvog android telefona. Ima li veze sto sam u kuvajtu pa kao drugi store ili nesto slicno

To vec ne znam da li ima veze. Znam samo da se ljudima desava da im se nalog zakljuca na jednu zemlju iako su u drugoj zemlji, a ne bi trebalo, sto je neka greska do samog Google-a..

Пробај да инсталираш неку апп, видећеш да ли ти даје опцију да купиш поново или ће само да инсталира.

Stoje sve te aplikacije u istoriji ali umesto install pise cena

Такође сачекај да дођеш у Србију па види јел' се дешава исто. У том случају контактирај Google тхеничку подршку..

Sve nekako uspevam, ali nikako da mi prođe prijava za YouTube red trial (ili da platim jedan mesec, svejedno ).

Jel ima bilo kakvog rešenja za to?

Ja sam uspeo (trial), US adresa u PS mi je bila, i download/registracija/login sa tunnelbear-om, US.

Sta se dogodilo sa kupovinom aplikacija?
Ne dozvoljava mi da dodam novu karticu (internet intesa) koju sam ranije koristio, samo sam je produzio?
Na wallet-u samo kaze
We're experiencing a temporary problem. If the problem persists, report this issue. Reload Report issue

i to je to...

Sta se dogodilo sa kupovinom aplikacija?
Ne dozvoljava mi da dodam novu karticu (internet intesa) koju sam ranije koristio, samo sam je produzio?
Na wallet-u samo kaze
We're experiencing a temporary problem. If the problem persists, report this issue. Reload Report issue

i to je to...
Pročitaj par strana unazad, pisano je o tome...

Sent from my Oneplus One using Tapatalk

Pročitaj par strana unazad, pisano je o tome...

Procitah, hvala,...
Radi li jedna stvar u ovoj smrdljivoj zemlji...nista ne radi kako treba NISTA...i sta sad da radim?! Da pravim nov nalog, a imam preko 80 kupljenih aplikacija na nalogu, ako me nesto otera iz ove vuko****ne bice to ovakve stvari...

Procitah, hvala,...
Radi li jedna stvar u ovoj smrdljivoj zemlji...nista ne radi kako treba NISTA...i sta sad da radim?! Da pravim nov nalog, a imam preko 80 kupljenih aplikacija na nalogu, ako me nesto otera iz ove vuko****ne bice to ovakve stvari...
Nije zemlja kriva, sem što je menjala ime par puta, već glupi Google, koji prostu stvar ne može da reši godinu dana...
Inace, ako si čitao, trebalo je da vidiš da dodavanje kartica radi na Play Storeu na računaru, tako da tamo dodaj karticu...

Не ради додавање...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Da kazem da sam naleteo na problem sa package disabler pro aplikacijom za samsung. Iako sam je uredno platio, trazi da se plati opet...upoznati su i rade na resavanju problema.

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Vrh Dno