Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

Ljudi pitance jedno, mogu li da koristin ortakovu intesa internet karticu za kupovinu na ps?

Ja koristim redovno, ali su mi jednog trenutka blokirali tu karticu i trazili sliku njegovog dokumenta pasos, licna, vozacka, zasto, nemam pojma

Ja koristim redovno, ali su mi jednog trenutka blokirali tu karticu i trazili sliku njegovog dokumenta pasos, licna, vozacka, zasto, nemam pojma
Pa verovatno iz razloga sto se na dva razlicita akaunta kupuje sa jednom karticom. Automatski pomisle da si maznuo nekome karticu i sada trosis tudji kes..

Ne koristi on tu karticu nizasta, cak sta vise nema ni android

Onda jeste cudno :)
Mozda im je u sistemu zabelezeno da ju je on nekada vezao za wallet/akaunt pa zato ...

Poslednja izmena:
Ja sam sve probao i ne radi. Isti error koji pominjete :(

Ladno su mi zakljucali PS na neku nasu drzavu....***, kako da trajno vratim sad na US? Adresa u wallet-u je US sve je isto ostalo.

Clear data/cache ne pomaze niti logovanje preko VPN-a...

Ne vidim nijednu paid app.

I ja sam se vratio na RS, kako bi mi kupovina proradila, ali neke aplikacije nisu dostupne kod nas, plus popusti nisu uvek aktuelni.
sve prebacio na usa i neće. :D

Što je najgore, neke update-ove neće da prikaže za autoupdate dok ne odem na tu app.

A kako si uspio na usa da vratis?
To sto se tice update se meni rijetko desavalo ali jeste.

Pa nisam vratio na usa. Iako sam svuda upisao usa adrese opreko vpn, telefon i tablet bili off.

Meni je definitivno nesto zabrljavilo. Niti radi update aplikacija, tj. ne prikazuje nove app niti pomaze bilo kakav vpn. Obrisao sam nalog i ponovo vratio sve isto. Clear cache/data ps nista. Kad sam vratio nalog ps mi je otvorio identicnu stranicu.

Moracu restore da uradim na telefonu .

Drugari da li je neko kupovao sa internet intezine kartice?

uploadfromtaptalk1420308379869.jpg

Trazi CVC kod koji treba da se nalazi na poledjini gde je potpis, poslednje 3 cifre medjutim na internet kartici to nema?

Ima napred, dole levo ako se dobro secam. Nije mi sad pri ruci.

Ja na internet kartici inteze nemam potpis. A taj kod je na prednjoj strani,dole desno

Poslednja izmena:
Oni ce ti automatski izvaditi novu. Dobices poruku na mob kada da je preuzmes. Na 2god se dobija nova kartica

Da.. Samo osvezis info. To sam ja odradio pre 4meseca.
Koristim je za kupovinu na ps

Čačanine, hitno ukloni sliku iz prethodnog posta. Ne mora ceo internet da koristi tvoju karticu za plaćanje. :)

Nova kartica će imati iste brojeve, samo drugi CCV i, naravno, produženo trajanje za 2 godine.

Mozda su prvih 6 cifara isti na svim takvim karticama :)

Poslednja izmena:
Valjda niko ko je lopov nije stigao da vidi sliku.

Vrh Dno