Možeš nju, a možeš i electron od iste banke![]()
Ljudi pitance jedno, mogu li da koristin ortakovu intesa internet karticu za kupovinu na ps?
E onda ne znam u cemu je problem, jer ne mogu da je registujem u wallet-u. Adresa placanja treba da bude ortakova?
Pa verovatno iz razloga sto se na dva razlicita akaunta kupuje sa jednom karticom. Automatski pomisle da si maznuo nekome karticu i sada trosis tudji kes..Ja koristim redovno, ali su mi jednog trenutka blokirali tu karticu i trazili sliku njegovog dokumenta pasos, licna, vozacka, zasto, nemam pojma
Ima napred, dole levo ako se dobro secam. Nije mi sad pri ruci.
Ja na internet kartici inteze nemam potpis. A taj kod je na prednjoj strani,dole desno
Oni ce ti automatski izvaditi novu. Dobices poruku na mob kada da je preuzmes. Na 2god se dobija nova kartica
Čačanine, hitno ukloni sliku iz prethodnog posta. Ne mora ceo internet da koristi tvoju karticu za plaćanje.
Nova kartica će imati iste brojeve, samo drugi CCV i, naravno, produženo trajanje za 2 godine.
Da.. Samo osvezis info. To sam ja odradio pre 4meseca.
Koristim je za kupovinu na ps
Fali 6 cifara, ako pogode nek koriste, hvala !
Mozda su prvih 6 cifara isti na svim takvim karticama![]()
Mozda su prvih 6 cifara isti na svim takvim karticama![]()
U tome je i stvar. Nema šta da se pogađa, jer su baš oni isti kod svih. Zato sam dobronamerno skrenuo pažnju.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari