Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

obzirom na broj opcija, tačnije bukvalno posebnih aplikacija koje ima u sebi, odličan je. ja koristim bekap i restore aplikacija i brisanje sistemskih na novom romu, minfree manager, root explorer. terminal emulator kad nekad retko zatreba. buld prop editor dobro dođe. font installer zna da ubije telefon :d ali dobro, sve u svemu ok je, ne treba ti 20 app za sve i svašta nego samo ta jedna.

Kako kupiti app? Do skoro sam mogao sa tb, a sad vise nikako... Probao sam i sa podacima u Bosni, ali mrka kapa.
Ima li ko ideju?

Nikako, pređi na amazon ili na pirate dok nam ne dozvole kupovinu na google play.

Kako kupiti app? Do skoro sam mogao sa tb, a sad vise nikako... Probao sam i sa podacima u Bosni, ali mrka kapa.
Ima li ko ideju?

TB ili neki drugi proxy, potom odeš iz browsera na Google play

Nikako, pređi na amazon ili na pirate dok nam ne dozvole kupovinu na google play.

I dalje mi nije jasno zasto su nas skinuli sa Google Play liste zemalja odakle moze da se kupuju stvari, a bili smo nekad tu. Google cuti i tupi, niko nista ne zna.... *** Zimbabwe im je na listi majku mu, mi smo jedini na svetu valjda sto nisu, wtf?

Pustio sam mail, ispod je odgovor:
Hello,

Thank you for contacting Google! I realize you're unable to purchase applications from the Google Play Store and I'll do everything I can to help you. We really appreciate you taking the time to report this - based on the information you sent along, it appears you’re experiencing issue #4319215 from our known issues page, which is characterized by:

- Device is located in or has a SIM card belonging to a non-sovereign geographic region or a country subdivision
- Error messages when trying to purchase Android apps on Google Play or missing paid or free apps entirely

We’re currently investigating this issue, but at this time, there is no workaround available to be able to purchase apps in these territories.

Due to high volume of inquiries surrounding this issue, we won’t be able to keep you updated on the issue via this thread; however, you can find updates on this issue by checking our known issues page:

http://support.google.com/googleplay/bin/static.py?&page=known_issues.cs&ki_topic=1319135

If the issue you’re experiencing is not as described above, please let me know so I can continue to look into your case. If you feel your case is unique and is not this known issue, any further information you can provide (device logs, screen shots, etc.) that will help us pinpoint the problem would be very helpful - you can attach them to your reply, and I’ll take a look.

Please respond to this email if you have any additional questions or concerns that you may have and I will be more than willing to further assist you. If you would like to speak to a live representative, please refer to the link below to use our Click-2-Call form:

http://support.google.com/googleplay/bin/static.py?page=contact.cs

I'd also like to let you know to expect a short anonymous survey about your support experience in the next few days; we keep trying to find ways to improve our customer support, and your feedback will definitely help.

Regards,

Pustio sam mail, ispod je odgovor:
Hello,

Thank you for contacting Google! I realize you're unable to purchase applications from the Google Play Store and I'll do everything I can to help you. We really appreciate you taking the time to report this - based on the information you sent along, it appears you’re experiencing issue #4319215 from our known issues page, which is characterized by:

- Device is located in or has a SIM card belonging to a non-sovereign geographic region or a country subdivision
- Error messages when trying to purchase Android apps on Google Play or missing paid or free apps entirely

We’re currently investigating this issue, but at this time, there is no workaround available to be able to purchase apps in these territories.

Due to high volume of inquiries surrounding this issue, we won’t be able to keep you updated on the issue via this thread; however, you can find updates on this issue by checking our known issues page:

http://support.google.com/googleplay/bin/static.py?&page=known_issues.cs&ki_topic=1319135

If the issue you’re experiencing is not as described above, please let me know so I can continue to look into your case. If you feel your case is unique and is not this known issue, any further information you can provide (device logs, screen shots, etc.) that will help us pinpoint the problem would be very helpful - you can attach them to your reply, and I’ll take a look.

Please respond to this email if you have any additional questions or concerns that you may have and I will be more than willing to further assist you. If you would like to speak to a live representative, please refer to the link below to use our Click-2-Call form:

http://support.google.com/googleplay/bin/static.py?page=contact.cs

I'd also like to let you know to expect a short anonymous survey about your support experience in the next few days; we keep trying to find ways to improve our customer support, and your feedback will definitely help.

Regards,

Na to sam odgovorio:
Yes, that is the problem from your link. So why then you collected personal data for google wallet if you know that location is Serbia?

Odgovor ne ocekujem :)

Da li je moguće nekako da updateujem aplikacije koje sam kupio,.. Ne uspevam već neko vreme da dobijem "full" market. Ne pomaže mi tunnel bear? Da li postoji neki nachin?

imaš ih u all u my apps, pa listaj *** i vidi koja nudi update

Auuu, tri dana sam se zezao dok nisam uspeo da kupim I instaliram aplikaciju. Kupio sam gift card za google play, otvorio sam US nalog, zatim koristio vpn us server, na google play ukucao code sa gift kartice tj instalirao wallet I onda sam pokusavao da kupim aplikaciju.medjutim I pored vpna mi je google play store prepoznavao da sam u Srbiji. Na kraju posle sto pokusaja sam upalio browser I iz njega otisao na google play market I uspeo da kupim I instaliram aplikaciju. Uredjaj je Uhost2.

Dobro je dok ti aparat ne zakljucaju ko meni, pa ni VPN ne bude pomagao. :p

Meni zaključan nalog već par nedelja i strašno me nervira to... Da li postoji način da se otključa nekako? Da li bi hteo Google da mi to odradi ako ih lepo zamolim mejlom?

molio ne molio, nece ti otkljucati, ja sam zakljucam vec mesec dana, ako ne i jace i razmenio sam 15ak bezuspesnih mejlova sa njima

bukvalno sam progledao kad sam mogao da kupujem aplikacije, onako sve sto moze da se koristi, ti koristis, bas volim tako kad mi sve radi, mogao sam jedno nedelju, dve i srezase me i razocaro sam se :D

kapiram da cemo morati da sacekamo da uvedu srbiju medju zemlje koje mogu da kupuju pa tek onda lep mejl da im se uputi pa nas mozda i otkljucaju tad :)

Poslednja izmena:
a sta treba da se radi da ti ne bi zakljucali accaunt za kupovinu.. ?

Meni su zaljučali posle jedne jedine kupovine, doduše u Walletu mi je upisana stvarna adresa (Srbija)

i meni stoji srbija.. znaci sta sam kupio kupio sam.. :(

Не знам, али да сам на твом месту, купио бих сад све што ми треба, за сваки случај.

Такође ме закључаше душмани пре месечак дана... Али добро, ако они не желе моје (наше) паре, неће их ни добити.

sad ce skoro godina kako sam promenio karticu i ukucao je kao novu ne znajuci da joj je isti broj kao i staroj samo promenjena ona kontrolna trocifrena sifra sa druge strane kartice. tada mi je to ispao pravi potez jer sam zaboravio koju sam adresu izlupetao u sloveniji pa sam izlupetao novu u njujorku. ubrzo je market unlocker prestao da radi ali meni je gp ostao otkljucan posto sam jel, "amerikanac". sta me sad muci... kartica mi istice krajem meseca, uzecu novu, imacu isti broj ali dobicu novu "sifru". kako da ukucam taj kod a da sto manje talasam po guglu? gde? ovu trenutno vazecu sam ukucao direktno na gp, a onu proslu "slovenacku" iz g wallet. sad me strah uopste da ulazim tamo da ceprkam bilo sta da i mene ne zakljucaju a jednom sam to uradio i video da i dalje imaju neki podaci iz slovenije!? gde je sad sta upisano, jel ima neko ideju?

Poslednja izmena:
Uključi TunnelBear na kompu, postavi ga na US, a zatim idi na Wallet i edituj staru karticu, samo izmeni kod i sačuvaj. Ja sam nedavno menjao tako karticu i i dalje radi, kako kartica, tako i otključan GP.

Ovaj potez sa TB samo iz predostrožnosti, da bi videli IP adresu iz US kad pristupaš Walletu, čak mislim da TB daje IP iz NY.

Poslednja izmena:
Nalazi se na ovom mestu sa suprotne strane od broja kartice (u produžetku trake koja se nekada koristila za potpis).

Prilozi

• uploadfromtaptalk1387054924129.jpg
    uploadfromtaptalk1387054924129.jpg
    75.3 KB · Pregleda: 180
Poslednja izmena:
Pa dal cu onda moci da platim sa njom ako promenim taj kod?

Ako do sad nisi mogao nećeš. Ovo je samo način da ubacimo novu karticu (internet važe po godinu dana) mi kojima je otkljucan gp.

To samo ako menjaš karticu, tj. ako ti je istekla stara, a pošto po pravilu nova kartica koja se izda ima isti broj, samo se menjaju datum isteka i CVV broj.

Vrh Dno