Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

Misliš da samo nama zaključavaju? Grešiš. Čitao sam na XDA da se neki ljudi žale, mislim da se neki lik doselio u USA i da ne može da koristi USA store, nego mu je nalog ostao zaključan na zemlju iz koje je došao.

Misliš da samo nama zaključavaju? Grešiš. Čitao sam na XDA da se neki ljudi žale, mislim da se neki lik doselio u USA i da ne može da koristi USA store, nego mu je nalog ostao zaključan na zemlju iz koje je došao.

Ah nismo se razumeli :) Mislio sam da kazes da su oni slepci sto nam ne dozvoljavaju da kupujemo na Google Play, a ti si pricao da su slepci sto zakljucavaju :)

Ja probao danas da otvorim novi gmail nalog, sve ukucao podatke sa kartice preko vpna naravno i nece :D

Doakase nam na kraju :rupa:

Pa sta mi je onda pametno raditi? Za pocetak bi trebalo utvrditi da li mi je sigurno market zakljucan na Srbiju, kako to da proverim?

Pa jedino da pozoves Google i da ti oni kazu..to ti je 100% siguran nacin, ne mozes nigde da vidis, da pise da je zakljucan na Srbiju

Pa pisi mail njihovom supportu, ako bas hoces da ih zoves imas na https://support.google.com/googleplay/ na "contact us" da cekiras 2-1-6 polja pa popuni svoj br. tel. i oni ce te zvati pa ih pitaj

kakvi smradovi sto me zakljucase ***, poslao sam im mail, videcemo sta ce da kazu, al verovatno nema za mene vise kupovine... sto su ljudi ponovili sto puta, oces da im das pare i ne daju ti :/

Pa pisi mail njihovom supportu, ako bas hoces da ih zoves imas na https://support.google.com/googleplay/ na "contact us" da cekiras 2-1-6 polja pa popuni svoj br. tel. i oni ce te zvati pa ih pitaj

hvala:)

Nije Google "slepac" nego nasa zakonska regulativa. Ceka se, valjda, da se donese set zakona koji ce omuguciti Google Play kupovinu, kao i primanje novca na PayPal (tj mocicemo i mi da prodajemo nesto). E sad kad ce do biti, verujem da malo ko zna

Mi smo DJON DRZAVA!!!!!!

Malo mi ovo nategnuto. Store na WM telefonima radi najnormalnije, tj. apps se kupuju bez problema.

Kako njima ne smeta naša država?

Radi i Amazon store. Ni meni nista nije jasno...

i sta ja sad da radim, evo ovaj iz supporta bulazni, dao mi je 50 verzija errora koji mogu da se dese tokom dowloada i pitao me koji je moj a ja mu lepo reko da ne vidim uopste ni jedni app koja se placa i da ne dolazi uopste do problema tokom skidanja... da cekam da puste kupovinu u srbiju, pravim novi gmail koji ce verovatno da zakljucaju kao i ovaj, hebo ih caca...

Ja ne znam zasto se uopste potresate vi svi. Necu dinar dati za aplikacije dok ne budem mogao da otvorim srpski play store i budem video placene u RSD.

Nećeš ni onda, gusar si ti stari :D

vredi li pokusati ili da ne gubim vreme?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1383941056847.jpg
    uploadfromtaptalk1383941056847.jpg
    100 KB · Pregleda: 202
Pa rekao bih ti pokusaj..ali generalno mi se cini kao gubljenje vremena :p

a dzabe je ovo izgleda, vezuju valjda nalog za drzavu odakle je kartica tako i da otvorim novi nalog opet bih uneo istu karticu, ne vredi, moram da se pomirim sa cinjenicom da su me zakljucali u srbistanu... a tako me nervira kad mi ne radi sve kako treba :S

ja ga razumem. iako sam rekao da od mene dinara neće videti dok ne nameste da se može normalno kupovati iz srbije opet sam kupio neka čuda

mnogo sam se iznerviram, sedim dva dana i smisljam sta da radim hahahah
tako sam bio srecan kad mi je stigla kartica i kad sam je vezao na wallet :D

nekako mi nije tesko da dam par dolara na neke stvari koje mi se stvarno svidjaju ili mi trebaju i lepo imam redovan update, tri godine sam se drndao sam apk-ima i "hakovanjima" i ostalim sra**ma i taman ga namestim i posle nedelju dana me sj*bu

Poslednja izmena:
Ja sam juce uspeo da kupim app tako sto sam jednostavno u telefonu napravio VPN, usao na Google Play, nasao app koji hocu da kupim i kupio s'tim da sam pre nego kliknem na buy ugasio VPN jerbo mi google sa njim blokirao kupovinu (brinu o bezbednosti mojih para, sumnjiv ip i tako to). Izgleda ni sam Google ne zna sta i kako ogranicava

Da li je neko imao ovakvih problema? Ne prepoznaje mi poštanski broj 26000 (Pančevo) kada stavim Republiku Srbiju za državu, a kad stavim Srbiju i Crnu Goru radi. ŠKK?

Untitled-1.jpg

Prevazišao sam problem sa poštanskim brojem, ali sad imam problem sa dodavanjem kartice. Evo šta dobijam kad unesem broj kartice:

11111.PNG

Imam VISA Electron iz Poštanske štedionice.

Moraš da imaš nešto malo para na njoj da bi je autorizovao.

Moraš da imaš nešto malo para na njoj da bi je autorizovao.
Nije u tome stvar, uplatio sam 2500 dinara još kad su mi odobrili karticu, ali hvala u svakom slučaju :)

Zvao sam kol centar Štedionice jer mi je palo na pamet da kartica možda mora da se aktivira nekako. Reče mi lik tamo da ja ne moram da radim ništa, ali mora da se sačeka jedan radni dan od preuzimanja kartice da oni obrade zahtev i aktiviraju karticu. Eto da znate :)

Ah, pa da, i kod Intese je tako, mora da prođe jedan dan od preuzimanja kartice da bi bila aktivna.

Vrh Dno