Šta je novo?

Kako kupovati aplikacije na Google Play?

samo što će posle taj ko otvori račun morati nonstop u banku da uplaćuje keš na njega :)

Hahaha, ma otvorili bi mi oni al juce, misle ima karakondzule tamo :D ovako bi ja po malo kad imam kesa uzima neke stvarcice, al ono, nije neophodno jos uvek, sacekace :)

Nista.. Stekaj pare i onda kada napunis 18 leta sa delom para napravis rodj. zurku i zoves nas par "matoraca" sa foruma.. :) mi dodjemo donesemo ti kes kao poklon ostanemo muvamo neke klinke i svi srecni.. :) znam da je off ali kada se prisetim 18tih rodjendana..zlo

Poslednja izmena:
E ljudi nisam dugo bio na ovmj temi, posto nisam imao problema. Sve mi je lepo šljakalo, pokrenem vpn one click, odem kupim i kraj. Sad sam promenio rom, stavio cm7 i vpn mi više ne radi. Imam 2.3.7. Jel postoji još koja opcija za kupovinu? Čitao sam unazad, ali uglavnom je diskusija oko kartica.

U tom romu su izbačene stvari koje su potrebne da bi vpn radio. Stavi neki drugi ROM.

^:( za moj telefon su drugi romovi krš, ovaj najbolje radi. Jel ne postoji drugo rešenje?

Probaj preko Tunnel Bear-a i USA proxy-ja na PC-ju. Čitao sam da su neki tako kupovali aplikacije.

Probaću tako. *** kakav bedak, taman sam mislio kako sam nabudžio telefon da radi kao zmaj, kad ono neke druge stvari prestanu da rade. Ne mogu jare i pare, pa da je ne znam šta.

Probaj preko Tunnel Bear-a i USA proxy-ja na PC-ju. Čitao sam da su neki tako kupovali aplikacije.
Ne mogu Tunnel Bear pošto sam na 2.3.

Mozes da probas i sa instalacijom tun.ko drajvera, pa onda nekog vpna...https://play.google.com/store/apps/details?id=com.aed.tun.installer ... Samo vidi u njihovoj bazi da li je podrzan tvoj kernel... http://droidvpn.com/tun-repository.php

Probao sam sad, ne podržava moj kernel :S:

Ne vredi, na stare ROM-ove se ne vraćam, pošto mi telefon radio očajno, pola aplikacija nije radilo ko svet.

Direktno ga instalira iz Play Storea sa racunara...

Direktno ga instalira iz Play Storea sa racunara...

Baš tako. I onda će mu stojati pod "All" na telefonu, pa je može instalirati kasnije kada god želi. Ja imam par igara koje su samo za EU (dok je radio Market Enabler, pa sam kupio kao da sam u Nemačkoj) i instaliram ih preko "All".

Probaću tako, malo me zeza što nema verzija za linux, ali probaću u Virtualnoj Mašini.

Aha znači tako može da se instalira iako se ne vidi, a šta je sa update? Kako ste to rešili?

Update stiže automatski bez problema. Mada kod nekih se mora otići u "All" i ručno odabrati aplikaciju i dodirnuti Update.

Sad sam probao da kupim TT ali mi google ne dozvoljava da se logujem, a na mail mi stize poruka da neko iz Nemacke pokusava da pristupi na mail... Morace warez da radi :D

amazon app store radi. Ja sam kupio SwiftKey za 3.99 usd.

Moram negde da stavim a da ne pravim novu temu. Jel i vama ne radi download aplikacija sa Play Store-a? Error 927, 926, server error, itd, šta god pokušao da skinem.

Poslednja izmena:
Ne radi play store ni meni, kad kliknem na my apps, kao da nemam ništa instalirano.

Meni radi.

Obrisite nalog. Restartujte phone I unesite isti nalog. Meni je to pomoglo. Isto nije hteo da updejtuje I instalira.

Izgleda da u Postanskoj Stedionici nije problem uzeti Visa Electron internet platnu karticu sa 16+ uz licnu kartu, mozda i padne pre 18-og rodjendana. :)

Poslednja izmena:
Screenshot_1.png

Ovo je bez bilo kakvog VPN-a, preko kompa. Da li to znači da samo popunim pravim podacima o sebi i podacima moje Visa kartice i regularno kupujem aplikaciju? Od kad možemo mi iz Srbistana ovako nešto? :p

EDIT: Kazu tamo kad otvorim karticu sa racunom da moram da uplatim odmah 2000rsd ili 20€, al kapiram da cu moci da koristim taj novac za kupovinu, valjda im je to samo neka garancija kao. I da li da prebacujem te eure u dolare posto preko vpn-ova ili kako se vec kupuje preko telefona koristi se US market, zar ne?

Poslednja izmena:
Evo i ja sam upravo update-ovao svoje podatke. Ne prihvata doduše Postal Code, ali prihvata i ima prefix za naš broj telefona. Ipak, i dalje nemam pristup paid aplikacijama. Možda je ovo prvi korak...

EDIT: Kazu tamo kad otvorim karticu sa racunom da moram da uplatim odmah 2000rsd ili 20€, al kapiram da cu moci da koristim taj novac za kupovinu, valjda im je to samo neka garancija kao. I da li da prebacujem te eure u dolare posto preko vpn-ova ili kako se vec kupuje preko telefona koristi se US market, zar ne?

Možeš koji hoćeš market mada usa je često najjeftiniji. Ne moraš nikakvu konverziju ti da radiš, sve ide automatski.

ako se ovo odnosi na RF banku na zalost tih 20 je kao depozit i to ne mozes da trosis.meni je to bas smor jer imam tekuci kod njih.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno