Kako kupovati aplikacije na Google Play?

midlfinger

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
05.12.2008
Poruke
198
Poena
18
Imao sam neki link sa popustima i free aplikacijama kod njih, nije se podudarao sa nasim (Srbistan). Verovatno jos nismo bili full zastupljeni.
 

-V-O-Y-A-G-E-R-

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
26.09.2004
Poruke
4,687
Poena
48
Ja "moram" zbog domaćeg HBO go.. ako ti je akaunt na USA ne možeš da se prijavis na njega. Verovatno može sa vpn , ali to smara

Sent from my MI 8 using Tapatalk
Hmm, ja sam skoro prešao na nemački PS, ali sam pre toga bio na našem PS-u, međutim dok sam u inostranstvu mi nije radio HBO Go ni kad se zakačim na naš VPN.

Sam HBO Go nema pristup mnogo čemu, tako da ne znam šta me, osim strane SIM kartice, može odati. Doduše, imam i našu u telefonu.

Ako imaš strani VPN, a sada si na našem storu i radi ti Go, možeš li se zakačiti na neku drugu zemlju i pokrenuti Go?
 

Syntaur

3.5" Floppy
Učlanjen(a)
20.04.2020
Poruke
397
Poena
28
Ne mogu da prođem SetUp za GooglePlayFamillyLibrary ,u delu SetUp a Familly Payment Method izbacuje prozor Request failed / The selected currency and country of RS/RSD are incompatible.
Nisam se nikada bahtao otvaranjem Američkog PS account-a, pročitao sam uputstvo.. (žešće smaranje preko VPNa), pa me zanima kako da ugasim ovaj Srpski PS account i kreiram Američki ? Ne BiH se vraćao na Srpski PS account, jer ne kupujem aplikacije i igrice u tom gabaritu da mi je razlika u transakciji RSD/$ bitna.

Dakle, želeo bih da delim kupljene aplikacije sa članovima porodice, ali ne prolazi SetUp. Nebitno mi je što ne vidim mnoge aplikacije sa srpskim account-om..za sada sve što želim da kupim postoji u RSD valuti.
 
Poslednja izmena:
Vrh Dno