Šta je novo?

Kako kupiti igru preko Steam-a

Pa,jel bi mogao da napises email adresu njega da ga pitam ja da li moze za Srbiju?

Samo da napomenem,i komercijalna banka definitivno izdaje visa electron kartice,dakle bez otvaranja deviznog ili dinarskog računa,danas sam preuzeo karticu,uplatio pare i već sam kupio nešto preko steam-a.

Sve ukupno košta 200 din. godišnje što je mnogo povoljnije nego kao npr. u rajfajzen banci gde moraš da otvoriš račun i da ti na njemu uvek bude minimum 2000din a mesečno plaćaš nešto održavanje računa.

Poslednja izmena:
Hvala za info. Tačno kada mi je zatrebalo.

Podneo zahtev za Visa Electron u Komercijalnoj banci. 250,00 RSD otvaranje računa i izrada kartice, bez daljih troškova. Za nekih nedelju dana ću videti kako radi i da li radi.

Evo već petu karticu sam dobio od Rajfajzen banke pre neki dan i za sve ovo vreme (7-8 godina) sam samo jednom imao problem i to sa GreenManGaming-om ali bilo je do njih.

Pik.ba je bosanski kupoprodajni sajt (doduše dosta stvari sa njega dostavlja se i u Srbiju). Uglavnom taj lik ima armiju igara na steamu i prodaje ih po drastično (poprilično) manjim cijenama i šalje kao gift (npr. AC III košta 30 evra kod njega). Sve u svemu, ti dobiješ broj računa, i svrhu uplate itd. i uplatiš u Rajfajzen banci. Pošto se na piku može vidjeti dojam prodavca, kod njega od od 79 transakcija, ima 79 dobar dojam, 0 neutralnog, 0 negativnog. Nadam se da sad razumiješ.
Čitao sam već negde o tom liku. Mislim da su mu cene dosta jače od većine tradera koje poznajem.
Izvinjavam se za offtopic ali nisam mogao a da ne odgovorim.

Poslednja izmena:
Erste VISA poklon kartica takodje radi bez ikakvih problema, licno par puta kupovano preko neta nikakvih problema nije bilo, procedura krajnje jednostavna i nije komplikovana, preporuka iz licnos iskustva...

Podneo zahtev za Visa Electron u Komercijalnoj banci. 250,00 RSD otvaranje računa i izrada kartice, bez daljih troškova. Za nekih nedelju dana ću videti kako radi i da li radi.

Ah,izvini što sam rekao 200din. Nego,kratko se čeka,ja sam podneo zahtev u ponedeljak,već u petak je bila gotova.

Ma 200 ili 250, nije velika razlika. Okvirna cena i info su mi značili, hvala.

Danas sam i dobio karticu, trebalo im je četiri dana. Prilično brzo.

Poslednja izmena:
Ja sam najbolja iskustva imao sa intesa internet karticom banke intese

Da vas samo nesto pitam. Ja se bas i ne razumem u kupovanje preko Steam-a i zanima me preko cega je najbolje kupovati i ako na primer igra kosta 5 evra da li ce mi on skinuti vise para ili samo tih 5 evra

:)

Čitao sam već negde o tom liku. Mislim da su mu cene dosta jače od većine tradera koje poznajem.
Izvinjavam se za offtopic ali nisam mogao a da ne odgovorim.

U pravu si, jesu nekih 5-10%, a neke su i iste, ali to je uglavnom za one koji ne zele da placaju svojom karticom, pa biraju ovakva rjesenja.

Nazad
Vrh Dno