Ti si odabrao “Mail” ali ne “Email”. Odaberi Email i radi sigurno. Ja godinama kupujem tako kartice.Ovo i jeste preko Apple Store app na telefonu. Jesi li ti pokušao dalje od tog ekrana da izabereš i kupiš?
Može li još neko da proba?
Ovo i jeste preko Apple Store app na telefonu. Jesi li ti pokušao dalje od tog ekrana da izabereš i kupiš?
Može li još neko da proba?
Meni to, kao sto sam vec napisao, ne radi. Sumnjam na 2 razloga.A sto ne kupujete preko Apple-ovog sajta direktno? Evo ja sam upravo porucio gift card na sajtu, stigao mi na mail, redemovao direktno na moj nalog i to je to.
![]()
Apple Gift Card
The Apple Gift Card for everything Apple: products, accessories, services and more. Corporate gift cards and electronic gift cards are also available.www.apple.com
Hvala na odgovoru. Jel moguće onda da i ova kutijica ima AC+ posto mi piše u settings ovo sto se vidi na screenshotu? Ali mi je čudno jer piše da traje bas dugo pa mi nije bas jasno…?Neće važiti...
Treba prvo da kupiš kutijicu od Apple (109 EUR), pa će važiti i za kutijicu i za one dve slušalice.
(Ako neko nađe kutijicu može da kupi i slušalice...
Pogledajte prilog 494189)
Pročitaj serijski broj sa kutijice i ubaci ga na sajt : https://checkcoverage.apple.com/?locale=en_USHvala na odgovoru. Jel moguće onda da i ova kutijica ima AC+ posto mi piše u settings ovo sto se vidi na screenshotu? Ali mi je čudno jer piše da traje bas dugo pa mi nije bas jasno…?
Pa eno stavio sam gore screenshot. Medjutim piše da AC+ vazi do 4.7.2027 sto deluje prosto nemoguce jer koliko ja znam AC+ može da se uplati max 2 godine unapred? Proverio sam da li je kutijica original i definitivno jeste. Pa mi sad tek ništa nije jasno.Pročitaj serijski broj sa kutijice i ubaci ga na sajt : https://checkcoverage.apple.com/?locale=en_US
Ali ako ti na "telefonu" piše... trebalo bi i da ta kutijica ima AC+.
Samo da znaš: (meni su tako rekli u servisu pre 2 godine. iStyle Mađarska). Serijski brojevi su povezani sa kutijice i slušalice. Primer: ako neko nađe kutijicu na ulici i stim "kutijicom" uspe da kupi "jeftinije" slušalice, ti kasnije nećes moći da zameniš tvoje slušalice. (A poneked mogu i tražiti i račun pre zamene)
Kako pronaći serijski broj: https://support.apple.com/hr-hr/108041#:~:text=With AirPods 2, 3, and,printed on the case lid.
Nadam se da sam bio jasan, jer je to malo komplikovano...
Ne znam šta da ti kažem... na sajtu piše da je AirPods kupljen u maju 2025 godine. Stvarno je čudno/neverovatno...Pa eno stavio sam gore screenshot. Medjutim piše da AC+ vazi do 4.7.2027 sto deluje prosto nemoguce jer koliko ja znam AC+ može da se uplati max 2 godine unapred? Proverio sam da li je kutijica original i definitivno jeste. Pa mi sad tek ništa nije jasno.
Da kutijicu nisam kupio u Americi na Ebay i da nisam proverio da sve odgovara originalu, bio bih 100% siguran da je neka Kineska šala u pitanju… Ovako tri upitnika iznad glave ostaju…Ne znam šta da ti kažem... na sajtu piše da je AirPods kupljen u maju 2025 godine. Stvarno je čudno/neverovatno...
Pogledajte prilog 494304
Evo ja bas juce kupio gift card na americkom amazonu sa nasom Raiffeisen Visa Virtuon karticom bez ikakvih problema. Kupovao sam i ranije na isti nacin, samo mi je sada izbacio notifikaciju kao da ne mogu da mi posalju posto je adresa u Srbiji (tako mi stoji od kad sam pre xy godina registrovao Amazon account i do sada to nije bio problem) pa sam samo izabrao ZIP Code u USA i to je to... Aktivirao iliti sto bi rekli redeemovaoPreko kojih sajtova su najeftinije us gift cards a da nije amazon jer mi tamo ne prolazi kartica ni yettel ni raiffaisen kao ni na apple store iako je americki nalog sa americkom adresom i brojem telefona nekog hotela.
Ipak je prošla yettel kartica na amazonu, morao sam da im šaljem izvod iz banke i sliku kartice zadnjih 8 brojeva. Da li apple skida automatski sa balansa za apple care pretplatu ili?Preko kojih sajtova su najeftinije us gift cards a da nije amazon jer mi tamo ne prolazi kartica ni yettel ni raiffaisen kao ni na apple store iako je americki nalog sa americkom adresom i brojem telefona nekog hotela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari