daxyco
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.06.2009
- Poena
- 515
Moja oprema
- Pristup internetu
- Optički internet
Za prethodni air plaćen AC+ karticom, sad neće da prođe. Gledam da kupim sad gift card, nisam do sada pa ću možda postaviti smešna pitanja, ne zamerite. Apple nalog (jedan jedini) je na Delaware. Da li je bolje/lošije kupiti preko amazona? Da li da kupim sa naloga koji je vezan za apple nalog (ženin [email protected]), ili je bolje sa mog naloga, a da šaljem na njen mejl? Kupujem gift card od 100$, nema poreza u Delaware-u. Kad dođe vreme kupim još jedan, sam će se skinuti?
Ako je bolje sa apple store aplikacije na MBP, moram pogledati kako to izgleda, nemam predstavu, ali ista pitanja ostaju. Ona ima jedan nalog, da li može sa tog naloga da kupi i pošalje samoj sebi taj gift card?
EDIT: Kada kupim, stigne na mejl pretpostavljam da je dobila gift card, šta dalje? Kako se redeem-uje? Kada to uradim, na checkout će mi ponuditi opciju da platim iz nekog balansa? Pošto sve otvaram sa svog laptopa, trenutno vidim samo opciju da platim karticom, pretpostavljam da ću morati sa njenog laptopa sve da radim?
Ako je bolje sa apple store aplikacije na MBP, moram pogledati kako to izgleda, nemam predstavu, ali ista pitanja ostaju. Ona ima jedan nalog, da li može sa tog naloga da kupi i pošalje samoj sebi taj gift card?
EDIT: Kada kupim, stigne na mejl pretpostavljam da je dobila gift card, šta dalje? Kako se redeem-uje? Kada to uradim, na checkout će mi ponuditi opciju da platim iz nekog balansa? Pošto sve otvaram sa svog laptopa, trenutno vidim samo opciju da platim karticom, pretpostavljam da ću morati sa njenog laptopa sve da radim?