Šta je novo?

Kako kupiti Apple Care +

sigurno nije proslo 60 dana od aktivacije telefona?
Ostalo je još 28 dana i prikazuje da mogu aktivirati, nigde ne koči osim što nigde nema basic plana kao da ne postoji. Ista situacija i preko sajta i Support apk

Prilozi

• IMG_0696.png
    IMG_0696.png
    79.5 KB · Pregleda: 66
  • IMG_0697.png
    IMG_0697.png
    120.1 KB · Pregleda: 64
pa onda kupi taj bolji, pokriven si i ako izgubis telefon :)

pa kako ti onda nudi da kupis?

Bas cudno, najbolje zovi support, pa vidi. To moze da zavisi i od regije, mozda su nas izbacili :).

I mi smo svi takođe na US nalogu pa je nudio obe opcije kod kupovine. Standardna ponuda koja se ne isplati ovde, (EDIT) mislim na krađu.
Ne znam, jedino da pođeš od početka. Negde si zabagovao na toj opciji, trebalo bi da izabereš na mesečnom nivou pretplatu i da imaš oba plana u ponudi.
Kako da nas izbace kad smo tamo :)

Oduvek na US nalogu i najnormalnije je uvek nudio standardni AppleCare plan 😃

Nije baš jedino, ali je najbrže svakako.

Pozovi besplatno podršku na Viber +18002752273 ili Skype +448001076285.

Prosto mi je neverovatno da je komunikacija isključivo telefonskim pozivom
Može da se kontaktira support i preko iMessage-a, tako sam ja rešavao probleme.
-Skineš Apple Support aplikaciju i loguješ se sa američkim AppleID-jem;
-Izabereš uređaj;
-Izabereš recimo Power, battery and charging i Battery requires service;
-Nudi ti dole opciju Message i Phone, pritisneš na Message;
-Otvara ti se iMessage chat direktno sa Apple Supportom gde možeš napisati koji problem imaš.
Posle ove konverzacije ti ostaje njihov čet u Messages i svaki sledeći put možeš pisati tu bez Support aplikacije.

1738841582017.jpeg

Može da se kontaktira support i preko iMessage-a, tako sam ja rešavao probleme.
-Skineš Apple Support aplikaciju i loguješ se sa američkim AppleID-jem;
-Izabereš uređaj;
-Izabereš recimo Power, battery and charging i Battery requires service;
-Nudi ti dole opciju Message i Phone, pritisneš na Message;
-Otvara ti se iMessage chat direktno sa Apple Supportom gde možeš napisati koji problem imaš.
Posle ove konverzacije ti ostaje njihov čet u Messages i svaki sledeći put možeš pisati tu bez Support aplikacije.

Pogledajte prilog 479542
Hvala puno, veoma korisna informacija.
Agent se ogradio odmah i rekao da mora pozivom da se proveri problem. Pozvacu ih putem Vibera ili Skype-a

Da podelim svoje neobično iskustvo sa aktivacijom AC+ preko US. Konačno stupio u kontakt sa US podrškom preko Vibera. Rekli su mi da mi se prikazuje samo Theft and Loose plan zbog njihove nove politike, a da mogu da mi ponude Basic AC+ ako uzmem godišnji plan što nisam prihvatio, jer mi ne odgovara pošto ne znam da li ću izgirati dugo sa ovim tel
Pokušaću aktivaciju sa UK/Fr/De nalogom. Da li prihvataju naše kartice ove zemlje ili postoji opcija dopune balance kodovima?

Možeš jedino da dopuniš tako što ubaciš kod sa gift kartice, ali obavezno gledaj da kupiš karticu na App Store koji je za zemlju preko koje hoćeš da uplatiš Apple care plan 😃

Pošto nisam uspeo da aktiviram AppleCare+ na US nalogu, napravio sam UK nalog. Medjutim nije moguće aktivirati AppleCare+ preko Balance na UK nalogu, a takodje ne prihvata naše kartice i PayPal. Ideja mi je bila da pokušam preko ApplePay sa našom karticom koju sam povezao, pošto je ApplePay ponudjen kao posebni payment method. Pošto je pomenuti UK nalog sekundarni, pravljen samo u svrhu AppleCare, planiram da se odjavim čim aktiviram.

Moje pitanje je da li su moguće pretplate preko ApplePay iako će nalog biti odjavljen? S obzirom da se brišu kartice po odjavljivanju naloga, da li bi pravilo problem prilikom pretplata kad stigne za naplatu naredni mesec?

Ćao ljudi, na kraju meseca mi ističe SRPSKA Visa kartica kojom sam plaćao zadnje 3 godine apple care. Kako funkcioniše sada plaćanje, da li prihvataju naše kartice?
EDIT: US nalog

Kupiš gif card na US Store-u i dodaš na nalog. Kupuješ preko Apple Store aplikacije, prethodno izlogovan sa srpskog storea i logovan na US Store, na telefonu ili preko kompa ili na Amazonu, ako nećeš da se zezaš da li prihvata karticu pri kupovini.

Imaš samo tri, ProMobi, Macola ili iStyle.
Ja sam sa ProMobijem imao dobra iskustva uvek.

Da li je neko nedavno aktivirao AC+ na US nalogu i kako?

Pokušavam da aktiviram za ženim iPhone 16 na svom US nalogu. Već sam imao nekoliko AC+ pretplata i imam trenutno 3 aktivne, ali mi ne uspeva da aktiviram sada. Prvo što nudi samo AC+ with Theft and Loss plan (pregrmeću 2 dolara dodatno mesečno) ali za to vidim u temi ovde da nisam prvi, drugo što mi ne prolazi aktivacija sa našom kreditnom karticom (Yettel banka). Imam i dovoljno sredstava za aktivaciju u walletu (nekih 45$), kao i na kartici, ali ne prolazi iz nekog razloga.

Kupis negde na netu apple gift card u zeljenom iznosu i posalju ti US kod koji reedemujes na appstoru.

Tako popunjavam wallet na tom nalogu a i napisao sam da imam već nekih 45 USD u walletu, taj deo nije sporan uopšte. Problem mi pravi aktivacija AC+, što prihvata samo CC a ne prolazi kartica sa kojom sam do sada aktivirao (Yettel MC kreditna).
Probaću danas da se ulogujem na taj telefon sa svojim US nalogom, možda će onda proći.

Bilo je slično kod jednog člana pre nešto više od mesec dana.
Kontaktiraj Apple Support iz Apple Support aplikacije, klikni na tvoj telefon ionda i zaberi neki već odeljak i pojaviće ti se opcija za iMessage da ih kontaktiraš. Njemu su ponudili godišnji plan, a ne mesečnu pretplatu u okviru Basic plana kao uslugu 😃
Možeš da vidiš ovde 😃
Da podelim svoje neobično iskustvo sa aktivacijom AC+ preko US. Konačno stupio u kontakt sa US podrškom preko Vibera. Rekli su mi da mi se prikazuje samo Theft and Loose plan zbog njihove nove politike, a da mogu da mi ponude Basic AC+ ako uzmem godišnji plan što nisam prihvatio, jer mi ne odgovara pošto ne znam da li ću izgirati dugo sa ovim tel
Pokušaću aktivaciju sa UK/Fr/De nalogom. Da li prihvataju naše kartice ove zemlje ili postoji opcija dopune balance kodovima?

Zdravo ljudi, nov sam i na forumu kao i sa apple proizvodima, pa ne zamerite ako izjavim nesto glupo :D
Koliko sam shvatio, meni je potreban apple account koji je baziran u zemlji u kojoj se moze kupiti apple care+ (npr. Amerika). Nov nalog za koji sam setovao da je baziran u Americi sam napravio, ali me brine kako da na ovom accountu aktiviram apple gift card. Vidim da mora da se kupi gift card koji je validan za Americki nalog (ovaj deo mi nije 100% jasan).
Da li mogu preko amazona da stavim da sam iz Amerike i da kupim gift card i da ga aktiviram na tom accountu koji sam napravio za apple care+?

Zdravo ljudi, nov sam i na forumu kao i sa apple proizvodima, pa ne zamerite ako izjavim nesto glupo :D
Koliko sam shvatio, meni je potreban apple account koji je baziran u zemlji u kojoj se moze kupiti apple care+ (npr. Amerika). Nov nalog za koji sam setovao da je baziran u Americi sam napravio, ali me brine kako da na ovom accountu aktiviram apple gift card. Vidim da mora da se kupi gift card koji je validan za Americki nalog (ovaj deo mi nije 100% jasan).
Da li mogu preko amazona da stavim da sam iz Amerike i da kupim gift card i da ga aktiviram na tom accountu koji sam napravio za apple care+?
Bilo gde kupi gift card samo je bitno da pise da je za US. Cak imas mesta koja prodaju ispod cene

Možeš i tako, a možeš i preko aplikacije Apple Store koju skineš i pošalješ sebi na mail. Prelistaj temu i mislim da je već na prethodnoj strani pisano. Ako ti je nezgodno sa aplikacijom, kupi na američkom Amazonu i pošalji na mai.

Zar nije najlakše plaćati PayPalom, a ne gift cardom? Meni vuče sa kartice sa kojom je povezan američki PayPal (za otvaranje treba US broj koji se može iznajmiti za par centi i to je to) ili UK/DE PayPal koji može i sa našim brojem telefona.

Pa i PayPal moraš odnegde da puniš :)
Meni nije da budem iskren, otvorim Apple store aplikaciju, izaberem iz imenika osobu kojoj šaljem gift, ukucam onaj trocifreni kod kartice (u wallet-u su) kartice i gotovo. Proverim mail nakon 15 minuta i kliknem dopuni.

Pa i PayPal moraš odnegde da puniš :)
Meni nije da budem iskren, otvorim Apple store aplikaciju, izaberem iz imenika osobu kojoj šaljem gift, ukucam onaj trocifreni kod kartice (u wallet-u su) kartice i gotovo. Proverim mail nakon 15 minuta i kliknem dopuni.
Ne puniš paypal. Dodaš svoju debitnu karticu i PayPal povuče automatski sa kartice iznos transakcije.

Nazad
Vrh Dno