Trebalo bi da možeš da aktiviraš AC+. Imaš 60 dana od dana aktivacije telefona.DA li tipa kao i kod operatera, u skucaju menjaja celog fona ili veceg dela(ekrana maticne itd) mora licno vlasnik da preuzme? Razmisljam o 16pm, i uplati ovog, ali bih uzeo od decka koji je vec aktivirao pre 2nedelje telefon a kupljen je kod operatera nasih...
Hvala na opsežnom odgovoru.Generalno ne razumem najbolje šta te muči
Imam dva naloga, USA koji je uvek u upotrebi i SER, na koji se prebacim samo u slučaju da neka aplikacija ne postoji na USA prodavnici APP STORE (obrati pažnju na nazive aplikacija). Tada se samo APP STORE prebaci na srpski nalog i instalira šta treba (npr. skyshowtime ako dobro pamtim...). Onda vratiš ili ostaviš tu aplikacija na nalogu koji ti odgovara.
Kartice sam dodao u Wallet (RF banka) zbog Aplle pay. Telefon je da ponovim na USA nalogu.
Instaliraj (ako već nisi) APPLE STORE aplikaciju i ostavi je na USA nalogu. Tu kupiš Gift card, preko mail-a na mail. Izabereš kartično plaćanje, karticu će sam da povuče iz Wallet-a ili ti da izbor ako ih imaš više. Ukucaš security code (meni je ta opcija uvek isključena, ima i opcija da se i on čuva) i to je sve.
Na taj način si dopunio balans na USA nalogu (pazi samo da si izabrao mail USA naloga).
Redovno dopunjavanje radiš sam našim karticama korz APPLE STORE aplikaciju, koja je na USA nalogu.
Gift card je jedino što možeš da kupiš sa našim karticama u APPLE STORE. Za AC+ i aplikacije skida posle sa balansa.
Jedina briga koju treba da imaš je da na balansu USA naloga moraš da imaš dovoljno sredstava za ratu. Ništa ostalo ne utiče na Apple Pay, rad telefona, naloge i slično. Koristi naloge koji ti odgovaraju. Samo kada kupuješ Gift Card pazi da APPLE STORE aplikacija (ne ceo telefon) bude na USA nalogu. Ja bar nisam primetio da mogu da kupim sa SER naloga gift card.
Ako si razumeo, razumeo si, ne umem bolje![]()
How to buy
- Purchase either AppleCare+ product with your new iPhone.
- Or buy it within 60 days of your iPhone purchase:
- On your iPhone (go to Settings > General > About and choose Add AppleCare+ Coverage)
- Online (requires you to verify your serial number and run a remote diagnostic)
- At an Apple Store (inspection of iPhone and proof of purchase are required)
- By calling 800-275-2273 (requires you to run a remote diagnostic and provide proof of purchase)
Uplaćen ac+ direktno iz telefona,Čekam kod za giftcard sa amazona, pa probam 🙏
Pa kupljen je tamo, napisao sam. Nije da mu je neophodan njihov ali značilo bi mu da ima isti ekosistem. Ako daju zamenski, koji model bi to bio? Neki baš stari, tipa X ili nešto novije, 13 npr. To me zanima, ako je neko koristi takvu mogućnost, pa neka rešavaju posle 2 meseca moju garanciju.Zamenski u iStyle daju samo ako je telefon kod njih kupljen. Ne znam koji je telefon u ponudi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari