Šta je novo?

Kako izgleda vaš MOBILNI "desktop"?

• Začetnik teme [ZoNi]
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Prilozi

• EBL2.1a._PlusUbuntu.rar
    313.3 KB · Pregleda: 25
33bi9p2.png

superscreenshot0084.jpg

FCM2V.png

Ubija ovaj TypoClock... pojede mi do 100mb memorije... ali uber lepo izgleda :)

snap20101027_020321.png
snap20101027_020430.png

Trazi se normalan icon pack za Android :\

Evo jos nokie, dok skroz ne isceznu :)

nokia5530bla01.jpg

2exc2vm.jpg

Poslednja izmena:
novi mezimac na androidu :) homescreen i najkorisnije aplikacije. Mdeejay eVo Sense 2.3 Revolution + SwitchPro.

9zrpm1.jpg

2a8pbh4.jpg
33uzzbn.jpg

Poslednja izmena:

druze illidane kako pravis ovakav screenshot? neki program ili rucno u photoshopu? po meni je vrlo bitno kako se "mobilni desktop" uklapa sa telefonom pa bih hteo da od sad i ja pravim takve screenove :) gore je moj neuspeli eksperiment :p

@petarboj
Daj dock i te ikonice :)

@ostali
Jel postoji neki widget kao beautiful widget ali da ima samo prognozu ne i sat? Ili kako da uklonim sat sa BFW?

kvari ti dock koncept, stavi bez docka :)

Ovaj procenat u bateriji u notification delu je neka aplikacija ili modifikovan rom?

Modifikovan framework-res.apk. Uploadaj svoj iz system/framework na http://circle.glx.nl i izaberi koji ćeš mod i sačekaj da ti skuva. Posle flashuješ zip iz 2e recoveryja ili iz clockworka.

I to je to? Aplikacije ostaju? Kontakti?

Yup, sve ostaje, ovo samo promeni framework-res.apk u system/app.

Hvala puno! Koliko vidim ima jos mnogo opcija koje se mogu menjati pored glupavog indikatora za bateriju. Recimo smajliji. Baš si me obradovao!

Ostale stvari nisam menjao, samo sam bateriju menjao, ali kapiram da može i ostalo bez problema. :)

ko se to nama ponovio :)

Modifikovan framework-res.apk. Uploadaj svoj iz system/framework na http://circle.glx.nl i izaberi koji ćeš mod i sačekaj da ti skuva. Posle flashuješ zip iz 2e recoveryja ili iz clockworka.

Uradio sve, samo nemam taj 2e recovery niti clockwork. Kako i odakle da instaliram? Hvala unapred.

jeli ti rutovan telefon?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno