Šta je novo?

Kako izgleda vaš MOBILNI "desktop"?

• Začetnik teme [ZoNi]
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako ulazis u recovery? ubaci ga kao sto stavljas custom rom, install .zip from sd card

Preko volume up, home i power dugmeta. Pojavi se 3e recovery i mogu jedino da izaberem update.zip. Sta je taj clockwork?

custom recovery

mozda da probas da izmenis naziv tog .zip fajla u update.zip
ne znam kako to ide kod Samsunga, imas li vec neki update.zip na root sd card?

Probao da preimenujem u update.zip i javlja se signature verification failed :-( Sta je taj clockwork i 2e i kako iz njih da pokrenem ovo čudo?

clockwork mozes dobiti sa programom ROM Manager (sa Marketa), kod mene na Desire radi (a i imam po defaultu stavljen clockwork kada sam rutovao telefon sa unrevoked)

da li imas u recovery opciju da iskljucis signature verification?

2e recovery se može dobiti samo flashovanjem drugog kernela, ako imaš voodoo zaboravi na to za sada.

Ubacio sam battery modification preko root explorera. Običan copy paste. Nisam iskoristio ovaj sa circle.glx.nl sajta, već neki pripremljen za JP6 ROM sa XDA foruma.

blngi

^ što ne moduješ bateriju da ti ne bude bezveze još jedan indikator sa leve strane? :)

to me pitao i lik sa xda foruma :) ne mogu, jer mi je ROM odexed

Ne mora da ti bude deodexovan rom da bi promenio bateriju, bar ne na Galaxy S, ja sam samo promenio framework-res.apk napravljen za moj firmware (dok sam imao odexovan rom).

Jel postoji nacin da se ukloni sat i alarm iz statusbara?

a sta si radio sa framework-res.odex?

snap20101107_175053.png
snap20101107_175046.png
snap20101107_175100.png

Jedino sto mi sada pravi problem je statusbar, ikonice iz one online kujne su super samo kad bih mogao sam da izaberem kako ce izgledati bilo bi jos bolje :)

Poslednja izmena:
To na Samsungu nema po defaultu, samo apk. :D Na Desire ima?
u .odex fajl smesta neke podatke o programima time se rasterecuje apps particija, ako se rom deodexuje sve se smesta u .apk fajl i samim tim se smanjuje apps particija za instaliranje dodatnih programa. e sad ako je vanila froyo onda ok, jer vanila zauzima mnogo manje mesta od sense roma (70MB naspram 140MB)

ako posotoji .odex ne moze se stavljati druga tema jer se nemogu menjati png files unutar .apk (jer je podeljeno nesto se nalazi u .apk nesto u .odex)

Poslednja izmena:
@DaPimp

Super izgleda, da li moze hint koji je to widget za vreme, a i trebala bi mi doticna dock strelica :)

Simi Clock

Kao sto kutija reche, simi clock, a doticna strelica je ustvari dock za LP.

dock.png

Samo sto mi je ovaj status bar toliko ubog da ne mogu da ga gledam, a nemam postenu ideju kako to da sredim :)

Poslednja izmena:
^:D

Help! :)

Kako da napravim 75% transparent black status bar? Napokon sam sve skockao, samo jos taj prokleti status bar.... probao sam preko ultimate kitchen ali mi izbacuje error i nece da mi skuva framework... od opcija izaberem samo 75% transparent i uvek izbaci error... tako da... pomagajte :)

Eh da temu koju sam flashovao pokazuje transparent SB ali samo kada izaberem Sense kao launcher, ali cim vratim na LP, opet "ugalj" :)

jako lepo, iskušaću

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno