Šta je novo?

Kako izgleda vaš MOBILNI "desktop"?

• Začetnik teme [ZoNi]
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovako ja radim na herou

1) font koji želiš da prebaciš preimenuješ u DroidSans, DroidSans-Bold i Clockopia
2) Prebaciš na karticu fontove
3) Pogledaš koje permissions imaju default fontovi
3) Prekopiraš fontove pomoću root explorera u system/fonts
4) Novim fontovima podesiš iste permissions koje su imali i default fontovi
5) Restartuješ telefon

Da li je Clockopia onaj ruzni font koji se koristi na lock screenu za sat i npr. u Marketu za naslove?

Da to je za sat na lockscreenu, ja sam ga promenio ali je u marketu ostao stari font.

f9kqr7.png

desirep.png

@Illidan: Imas li osecaj da je super stvar to sto Android podrzava toliko home screen-ova, ali da to prosto nema cime da se popuni? :)

Poslednja izmena:
Nije problem popuniti, problem je popuniti tako da to lici na nesto i da ima smisla. Glupo mi je da stavim 5 satova i gomilu stvari koje bih upotrebio jednom u 5 dana.

naravno... meni su popunjena 7 ekrana i svaki widget koji je na njima koristim :), mozda su 2 od 4x1 slicnih funkcija ali mi se svidja kako izgledaju hehehe, realno moglo bi sve da prodje na 6 ekrana ali kad je bal...

kompas nema widget, ali je dobar za show-off :p... eto zasto je on heheh, a i pazi sad napijes se nenormalno i ne znas kako da dodjes kuci, a znas da ti je kuca na jugu primera radi heheheheh

Ok, to je to, kupujem Wildfire cim se pojavi u Vipu :d

x36254.jpg

to je stock htc rom nije ni rootovan telefon :)

koristim LauncherPro sa custom dockom
ikonice su Suave, a promenjene su original ikonice sa programom FolderOrganizer lite (btw u app drawer ostaju original ikonice)
clock widget je DigitalClock, a weather widget je Snowstorm weather widget sa Milky skinom (u settings se podesava koji skin, prvi put ga povuce sa servera i snimi na sd)

stoske hvala :)

btw nadam se da ste kliknuli na sliku :)

Poslednja izmena:

@Illidan
Hvala mnogo, malu cu da se igram :D

no problemo :)

malo vise minimal, but me like it :) sve najcesce koriscene aplikacije sam prebacio u scrollable dock (love the LauncherPro)

Switch pro, inače preko njih pališ i gasiš wifi, bt i ostalo.

Kako si dobio ovako fensi ikone za ProSwitch?

stavis pozadinu widgeta da je nema i on promeni u ovakve ikone

frozen desire :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno