Šta je novo?

Kako izgleda vaš MOBILNI "desktop"?

• Začetnik teme [ZoNi]
  • Datum pokretanja
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda ću da ga obrišem, a tako dobro izgleda. Jel ima neki widget sličan tome?

ima jedan ali sam mu zaboravio ime, nego svaki od njih stalno trazi refresh... ovaj je refreshovao dok je u sleep modu sto je najgore, mada, beatuful widgets iako ih recimo ne koristim nisu na desktopu, jedu bateriju jer prognoza se refreshuje stalno isto... to sam smaknuo posto ne koristim, sad testiram da vidim za ovaj System Info da li on zdere bateriju ili je pak BW jeo vise...

snap20100618185506.jpg

e to htedoh odavno da pitam :) zasto pise dva puta Vip SRB ?

To bih i ja voleo da znam.

to pise samo na VIP mrezi, na ostlaim pise normalno jednom, tako je u samom romu upisan vip valjda, moze da se ispravi ovo editovanjem roma valjda, ali do sad se niko nije potrudio da to ordadi, ali sta ce ti kad ovo i ne gledas uopste :)

@ Kutija: Koji je to widget sto izbacuje word of the day ili sta je vec, bas deluje simpaticno?

Dobro bre ljudi, shvatili smo ko ima Desire/Nexus, slobodno smanjite malo te screenshotove :D

onda bi mozda logicnije bilo da pise MTS i Vip

Logicnije bi bilo, ali ne znam ja kakav su dogovor mts i vip napravili, koristio sam tu Vip karticu 2 meseca (kupljena medju prvim karticama sa nekim bonusom...) i na svim telefonima u kojima je bila svuda je uvek bilo Vip SRB x2...

Malo mi je cudno na Kutijinom SSu jer koliko pratim mobilnu telefoniju video sam da je Vip ukinuo roaming sa mts (ili sam procitao lazi?!)...

nece se on buniti :)

desirec.png

2wcp3ck.jpg
2ntbeaq.jpg

Weather Forecast

@dobrivoj:

widget za bateriju je? onda ono dole za nazovi status bar, sta je? i koji launcher koristis to :)... opasno izgleda sve ovako skockano

evo jedan mnml :)

1owz

Kako se menja font sistema?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno