merlin
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.07.2000
- Poena
- 649
Neko je ovde dao link sa temama www.deskmod.com odem tamo i skinem neke teme, ali kako ih istalirati?
DS9 je napisao(la):Display Properties>Themes> klikni na polje Theme> Browse (poslednje na dnu) > pa idi u folder gde si sacuvao temu koju si skinuo sa net-a.
A i dvostruki klick na *.Theme to radi isto.
E sad, izvini ako si mislio na nesto drugo (sto ne kapiram).
daj adresu, ovde ili na PM!merlin je napisao(la):našao sam drugi sajta odakle se teme lepo instaliraju.
ZoNi je napisao(la):daj adresu, ovde ili na PM!
Postoji Patch koji otklanja pomenuti Bug 😛ZoNi je napisao(la):a jel' to vazi i za teme za StyleXP? Cuo sam da je moguce instalirati ih i bez StyleXP-a... da li je moguce i ako da, kako?
koji bug??? 😕Crni je napisao(la):Postoji Patch koji otklanja pomenuti Bug 😛
Bug da bez StyleXP-a ne mogu da se instaliraju neke teme 😀ZoNi je napisao(la):koji bug??? 😕
kako? daj info (na PM, ako to spada u w@rez)Crni je napisao(la):Bug da bez StyleXP-a ne mogu da se instaliraju neke teme 😀
Poslato na [email protected]ZoNi je napisao(la):kako? daj info (na PM, ako to spada u w@rez)
1. i meni se to desi ponekad... samo vratim staru temu i sve je ok...dEXE je napisao(la):1. StyleXP nije lose resenje ima recimo simpaticnih tema i odradjuje posao, ali meni je svremena na vreme vracao na izgled bez teme (kao w2000)...
2. zato je mnogo bolje koristiti taj vec pominjani program koji resava stvar, u stvari crackovan uxtheme.dll, koji se zameni iz sejf moda, i onda sve radi kao po loju,
3. nista nije aktivno (sem servisa naravno) i
4. teme se biraju direktno iz windowsovog dialoga...
Crni je napisao(la):Poslato na [email protected]ZoNi je napisao(la):kako? daj info (na PM, ako to spada u w@rez)
:wave;
Amon_Ra je napisao(la):Crni je napisao(la):Poslato na [email protected]ZoNi je napisao(la):kako? daj info (na PM, ako to spada u w@rez)
:wave;
Crni jel ti nije frka da i mene usrecis? 🙂
ZoNi je napisao(la):1. i meni se to desi ponekad... samo vratim staru temu i sve je ok...
2. ali StyleXP je ipak manje komplikovan za upotrebu...
3. pa, i StyleXP mozes da tako podesis
4. isto tako je i kod StyleXP
ilki je napisao(la):Po meni ovo malo cudo radi bolje od Style XP ne treba crack 🙂 a i manje je (15Kb) probao sam dosta thema svaka radi sa ovim.
pa, i kad koristis StyleXP ne biras teme iz njega, nego iz Display Properties... ne pokreces nikakav dodatni programdEXE je napisao(la):sta je tesko birati iz dijaloga namenjenog za to... vec pokretati dodatni program?
ZoNi je napisao(la):...
pa, i kad koristis StyleXP ne biras teme iz njega, nego iz Display Properties... ne pokreces nikakav dodatni program
(inace, StyleXP trosi 2 megabajta - znaci k'o wallpaper... zanemarljivo, cak i na mojih 256MB sdram)
dEXE je napisao(la):evo ko hoce da pogleda i kako izgleda tema koju preporucujem Chaninja, i to verzija 3, verzija 4 je plavkasta...
ZoNi je napisao(la):evo vam, da ne smarate Crnog... fala, Crni, ali meni je StyleXP ipak laksi za sada (cuvam i ovo, moze da zatreba)...
Fajl je provereno OK.merlin je napisao(la):
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari