ne znam šta ovde ima ne jasno.Instalirao sam Norton Ghost 10 i ne znam koju opciju da pokrenem da bih sacuvao trenutni status kompjutera,da bih kasnije kad budem obarao sistem mogao da vratim ta podesavanja.
Hvala unapred na odgovorima
apsolutno podrzavam.Ako zelis Nortona, upotrebi ghost 2003, u njemu imas incremental back-up. Snima ti samo razliku u odnosu na inicijalni image.
Jel neko može meni da objasni kako to Norton Ghost ne valja? Kako je to "zeznuo" image, koja ploča, kontroler, koja podešavanja? Jel neko ima neke argumente osim "Norton Ghost ne valja"
Nema na cemu😡
Poenta je ocigledno bila da se ostavis od tog Nortona(sto bi narod rakao"tjorava posla") i da na drugi nacin(po mom misljlenju bolji,ili Paragon Drive Backup sto rece covek) resis problem.
Ali posto ti zelis da iskljucivo radis s Nortonom ja se izvinjavam zbog "pisanja gluposti".
Evo ti lepo poredjenje pa zakljucak izvuci sam.
zeleni_zub je napisao(la):Samo su me zanimala lična iskustva ljudi, pošto već tvrde da Ghost treba izbegavati u širokom luku - koliko ga često koriste, na kojim računarima, šta tačno rade sa njim, u kojim situacijama ga treba izbegavati,...
Ghost jeste najbolji program i tu nema sta da se prica.
A de ćeš lepše od programa koji ima samo 1MB a radi ko sat? Ne razumem čemu instalirati neki drugi program kad ovaj radi odlično!
A de ćeš lepše od programa koji ima samo 1MB a radi ko sat? Ne razumem čemu instalirati neki drugi program kad ovaj radi odlično!
U tom slucaju koristis Ghost Explorer od ~1MB 😉Tvoje licno vidjenje. 😉 Sta ces da radis ako treba nesto da izvuces sa imidza ili ako ne daj Boze hoces da dodas nesto u taj isti imidz.
Meni radi bez problema sa SATA diskovima 😉Ama brate ti bas ne slusas.GHOST 2K3 NECE DA MI UCITA SATA HARD DISK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U tom slucaju koristis Ghost Explorer od ~1MB 😉
Meni radi bez problema sa SATA diskovima 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari