benchaman
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.02.2005
- Poena
- 319
Napisite svoja iskustva koja ste do sada imali a vezano za ovu temu "INSTALACIJA OS-a". Znaci sta radite, koji postupak koristite, na koje nacine radite , kojim redosledom, koje programe, zakrpe postavljate,... Kako svoj sistem instalirate, kako za druge prijatelje, komsije, za lovu?Da li koristite Ghostovan sistem pa ga posle samo lepite na HDD? Maloj e smarajuce kod nekoga otici u kucu i ko zna koliko sati raditi, podesavati sistem, programe, internet konekciju i sl. gluposti koje ljudi traze.
Ja koristim Ghostovan sistem, ali nailazim na probleme da recimo WinXP pocne da ucitava sistem ali stane na windows logingi tako stoji i stoji. Win98 do sada nikada nikakvih problema nije pravio, ali slabo ili skoro ga nikako. Ghost ne vidi DVD? mislim da imam ver 8, da li ima neka nova?
Ja koristim Ghostovan sistem, ali nailazim na probleme da recimo WinXP pocne da ucitava sistem ali stane na windows logingi tako stoji i stoji. Win98 do sada nikada nikakvih problema nije pravio, ali slabo ili skoro ga nikako. Ghost ne vidi DVD? mislim da imam ver 8, da li ima neka nova?