Šta je novo?

Kako da instaliram normalnu verziju Skype-a?

drminketa

Poštovan
Učlanjen(a)
28.11.2017
Poena
60
Sta god sam radio tera me da ga preuzmem sa Microsoft Store i daje mi verziju za Windows10. Necu to. Hocu normalnu verziju na koju sam navikao. No, vrtim se u krug. Pomozite!

Skini zadnju verziju, idi u compatibility i izaberi Win 8 ili 7, pokreni instalaciju, gotovo.

ninite.com je resenje za tebe

Sent from my iPhone using Tapatalk

Digni ruke od Skajpa.. ja sam odustao jer je postao odvratan.

Sent from my Pixel 2 XL using Tapatalk

Resio! Hvala na pomoci. Nisam morao da idem u compatibility, bilo je dovoljno da pronadjem poslednju normalnu verziju i pokrenem instalaciju.
Hvala na postenim savetima. Vezan sam poslom za Skype, ne mogu da biram.

Ajde budi drug, pa napiši koja je to verzija i mene ubi ova.

Pa Skype i dalje izbaca "normalnu" verziju, zove se "desktop" verzija i imate je na oficijalnom sajtu :)

Sent from my P10+ using Tapatalk

@BitrAtE ne mozes da je instaliras na Win10, teraju te da instaliras Skype preko Store-a.

Definitivno ce da opstane stara verzija dok ne prebace sve funkcije u novu verziju,a koliko vidim ukidaju UWP verziju u RS5.

Based on customer feedback, we are extending support for Skype 7 (Skype classic) for some time. Our customers can continue to use Skype classic until then.

Thanks for all your comments - we are listening. We are working to bring all the features you've asked for into Skype 8.

Watch this space.

Nazad
Vrh Dno