Ok, here we go again... :x
The pocetnik je napisao(la):
...
A sadasnji LG je zivi krsh i ne moze da se poredi sa 40x i 16x modelima koji su dobri(ovo je situacija i sa teac-om nazalost)
Sadasnji Lg je zivi krsh ?? Bas bih voleo da se na ovom forumu javi neko (sem Notaxa

) ko ce se sloziti sa tobom, ko je imao problema i sl...To sto ti tvrdis jednostavno nije tacno. Pogotovo za 16x LG-a. To je bio maltene prvi dobar Lg-ov pisac ali ni izbliza nije medju najboljima u svojoj klasi.
Za 40x se slazem da je neprevazidjen, uostalom imam ga. I prijatna je promena posle Teaca 16x.
Jedina i apsolutno jedina mana Lg-a je sto pise relativno plitko, sto mozda nekome smeta, ali pitanje je kome. I koliko smeta.
...
Kvalitet LG-ja,TEAC-a,i Liteona je ocajan jer ih pljuju ovde po forumu(prvo TEAC,pa Liteon,a uskoro ce i LG koji lepo reze,ali za citanje ga prevazilazi BENQ cdrom,pa ti vidi o kojem se kvalitetu radi)
Vrlo fin primer koji odlicno govori :
1) koliko si ti rezaca video posto sudis na osnovu toga sta po forumu kazu

2) da si vidovit jer dobro znas da cemo uskoro poceti da pljujemo LG-a :banana:
...
p.s.Cini mi se da ti nisi video nista drugo osim LG-ja cim ovako pricas
Da, ja nista sem LG-a nisam video. U stvari ja i nisam video nista sem Teaca, LG-a, Liteona, Sonnyja, Plextora, TDK (;P), Neca i Asusa...
Alexandar je napisao(la):
...
Ovaj tread ne treba da se pretvori u jos jedan Liteon vs Plextor tread, tema je Teac 52x.
Potpuno se slazem. Ali, Teac-a je tesko preporuciti jer ima tendenciju otkazivanja odjednom, bez vidljivog razloga i bez nekog predvidljivog vremenskog perioda...naprosto, neki rade super, neki otkazu posle mesec neki posle 3 meseca, a neki prosto nikada...Opet, nekima pucaju cdromovi u drajvu, neki rezu nenormalno dugo, a neki nemaju apsolutno tih problema. Neki su izbirljivi sa medijumima a neki primerci nisu.
Kao da su ih pravile 3-4 razlicite kompanije
Zakljucak je da je kupovina istog donekle lutrija. Naravno, ako radi radi vrlo lepo i to niko ne spori.