Avast i Avira. Ja sam zadovoljan sa oba.
http://www.avast.com/eng/download-avast-professional.html
Vrlo zanimljiva je ta tvoja free verzija. Ok, mislio si na home edition ali ako nisi koristio free verziju (a nisi) nemoj je ni komentarisati.
@megas
Nisi ocigledno imao posla sa novim AVG 8 AV-om. Uporedi ih malo temeljnije i videces sta je krs od softvera. Avast 4.8 je svetlosnu godinu ispred onog jada. AVG 7.5 je jos bio sasvim OK parce softvera.
Neko je pomenuo izgled.. Skinovi stoje na raspolaganju svima:
http://www.avast.com/eng/skins.html
Niko ne kaze da je AVAST softver "ubica" i najbolje resenje ali besplatan je i za te pare (a i za vece) svakako odlican.
Potpisujem.Stvarno si pun argumenata.. Koristio sam AVG jako dugo - od verzije 6 jos se srecem sa njim i bio je ok softver... Verzija 8 je UZAS.
IE....?<snip>
Uzgred budi rečeno, pomenuti virus kojim umalo da se zarazim za mene je ekstremno neprijatno iznenađenje. Naime, to je bio link za najobičniju JPG sliku. Slika se stvarno pojavila u browseru, ali je ujedno pokrenuta serija skriptova koji su počeli da instaliraju svašta na komp, ActiveX, nekoliko exe programa, jedan SCR... Nisam mogao da verujem kad su počeli da iskaču alarmi (naime, link sa slikom je, posle otvaranja u browseru, pokrenuo download nekog čuda u temp i onda ga aktivirao, a on je počeo da instalira svašta po kompu).
<snip>
Green Browser, ali IE engine dakako. Obično postojeće zaštite ovo sprečavaju, ali eto.IE....?
Daj malo vise detalja (ako se secas)... koji je naziv detekcije, koji fajlovi, koja verzija Kasperskog...? Nesto i ne verujem da je sve to bila heuristicka detekcija (x84), jer prosto, Kaspersky nije poznat po heuristici, nego po signature detekciji, i mala je verovatnoca da je heuristicka detekcija......
Samo da pomenem onome što hvali Kaspersky, ja sam imao KIS 2009 i preko heuristic-a mi je našao 84 zaraze i iz SAFE MODA nije mogao da ih obriše!!! Toliko o njemu.
Ja dok sam radio kao serviser svima smo instalirali Avast (nalozeno iz vrha) a kod vecine jludi koji su se zalili na probleme sa kompom razlog je bio (ne)moc Avasta. Donesu komp je skineram i detektujem bar 100tinak gamadi. Toliko o Avastu.
Dzabe ti antivirus koji ti ne detektuje skoro nista, vecina korisnika ne posecuje sumnjive sajtove i ako slabo koriste fles maltene im i ne treba antivirus, takvi ce biti zadovoljni sa bilo kojim ali cim pocne lutanje po netu...
Ne odkriva ni naj običniji trojan dok se na pokrene skan.
Neznam čemu mu služe oni provajderi i td.
Može da bude da je običan spy
@Igoritza: kupi samo Avira Antivir Premium, ne treba ti Security Suite (koji je na slici), za firewall je bolje rešenje da staviš Comodo.
Koristim Avira Premium u kombinaciji sa Comodo3, Spysweeper i Trojan hunter.@Igoritza: kupi samo Avira Antivir Premium, ne treba ti Security Suite (koji je na slici), za firewall je bolje rešenje da staviš Comodo.
Jesi li probao Online Armor?
Takodjer, vrlo dobro saradjuje sa kisobrančićem, hehe...
Možda ga instaliram za vikend ako budem imao vremena, čisto da probam.
I appreciate your willingness to use Online Armor, but the 64 bit version is going to be in the future. I cannot tell you when, maybe an administrator or Mike can, but the focus right now is a 32 bit version for Vista! I hope this helps but as far as I know 64 bit will be supported in the future!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari