Meni neće da stoji u system trayu, u podešavanjima označim da se prikaže ali ga nema, čak sam i reinstalirao. Da li procesi avasta počinju na ash i asw?
Ulogovao sam se,ali kako da pokrenem ash i asw.Nisam uspeo da nadjem.
...mi je registrovako kao virus tj kaze da je crv...znaci bas program a ne crck...e sad neznam da li je taj program problematican ili je avast jednostavno takav ili su u program nekako ubacili crvica:smash:...
Sto se Avasta tice u startup i services je sve cekirano.
Nakon vec skoro dve godine, jedino je Avast A/V onaj koji korsitim...
Ako na to sve dodamo i Comodo Firewall dobijemo fantasticnu kombinaciju antivirusa i firewall-a koji ne traze milionske resorse racunara i ne usporavaju rad...
Ja ga koristim godinu ipo Avast pro bez Firewal-a i nisam imao veci problem za sad. Mislim da je medju najboljim free AV.
Pusti ga. Kada samo vidim ta pocetna velika slova jasno mi je da je u pitanju power user :d
Čekaj samo malo.. Kako to sudiš o nekom programu ako si ga koristio samo 5 minuta? Svi su ovde blesavi koji preporučuju Avast pre AVG-a? To što je AVG nalazio ništa ne potvrdjuje da je bolji. Možda i nisu bili virusi, lažne uzbune![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari