Šta je novo?

Kakav je Avast antivirus ?

Jutros sam instalirao Free verziju Avasta 4.8 Home.Odmah mi je poslata i besplatna registracija na godinu dana.Medjutim problem je update,uopste ne reaguje.Pise da je zadnja dopuna virusa 16.5.Ne verujem da u zadnjih 8 dana nije bio ni jedan update.

Ulogovao sam se,ali kako da pokrenem ash i asw.Nisam uspeo da nadjem.

...mi je registrovako kao virus tj kaze da je crv...znaci bas program a ne crck...e sad neznam da li je taj program problematican ili je avast jednostavno takav ili su u program nekako ubacili crvica:smash:...

To je jedina zamerka i sa moje strane. Skoro sve "edukativne" sofvere moram ponovo da aktiviram kada skeniram C:, ostalo sam rešava i ubedljivo se najduže zadržao od svih ostalih AV na mojoj mašini. Ne smara, do sada ništa problematično nije propustio na disk, to što ponekad nešto i prođe nije strašno, odavno smo naučili da 100% win zaštita ne postoji. A što se tiče zauzeća memorije baš me briga, popiću kiselu vodu manje u kafiću i kupiti 1GB rama, pa nek bude samo za AV

Sto se Avasta tice u startup i services je sve cekirano.

Ima ga ali krene update i posle 10 sekundi se zakuca i stoji 15 minuta.Ja ga restartujem i sledeci put na update uopste ne reaguje.

Kako podesiti update Avasta iz lokalnog foldera(komp nema prikljucak za internet).za Kasperski je bilo jednostavno,ali ovde nisam uspeo.

Cini mi se da avast ima .exe verzije updatea, koje samo pokrenes i one sve same urade...

Jeste,hvala.

Odličan je, nalazi gomna preko kojih drugi AV samo prelete.

Trenutno mi radi na Visti32, lepo, besplatno, moze i na srpskom, ali nekad od krekova izmislja viruse (kao i Avira)- obrati paznju pri skeniranju da ne obrises nesto sto ti treba.

Nikad ni jedan problem ni na XPu, ni na Visti, vec par godina.
Ne planiram da ga menjam jos dugo. : )

Takodje koristim Avast i za sad sam zadovoljan.

Koristio sam ga neko vreme i imao sam probleme odmah, nije mi se u system trayu ništa pojavljivalo i skeniranje je dugo trajalo naročito kada su ubacili anti-spyware. Lako možeš da nađeš licence, ja sam imao na 7 godina.

Odlichan besplatni antivirus, koristim home verziju vec godinama i moram reci da nisam imao nikakvih problema sa virusima.
Inache ga koristim u kombinaciji sa Kerio firewall-om.

Nakon vec skoro dve godine, jedino je Avast A/V onaj koji korsitim...

Ako na to sve dodamo i Comodo Firewall dobijemo fantasticnu kombinaciju antivirusa i firewall-a koji ne traze milionske resorse racunara i ne usporavaju rad...

Izvinjavam se za offtopic.
Hteo bi da uparim Comodo Firewall sa Avastom,reci mi da li je dovoljno 256mb rama i Intelov procesor od 1.7Ghz? Tj. hoce li racunar raditi normalno ili malo sporije? :trust:

Poslednja izmena:
Za nijansu sporije, ali ce raditi sasvim fino...
Ta dva u kombinaciji "opterete" sistem mikro-minimalno...

Uskoro mi ističe demo verzija Avast Home Edition 4.8 , da li neko može da mi pošalje PP sa ključem?

Ja ga koristim godinu ipo Avast pro bez Firewal-a i nisam imao veci problem za sad. Mislim da je medju najboljim free AV.

Hvala.
food-smiley-004.gif

Kasnim Na Temu Ali Ljudi Avast Ha Ha Ha H A H A H A Ha H A Ha
Imao Sam Ga Na Pc 5 Min Samo Da Vidim Kakav Je .da Ne Duzim Zbog Cega Ni Pod Tackom Razno Ne Trebe Stavljati Avast.mogu Samo Reci Da Je Kav Ili Cak Avg Dree Nalizili Viruse Na Racunaru Posle ''mocnog Avasta''bolji Je I Avg Free

Čekaj samo malo.. Kako to sudiš o nekom programu ako si ga koristio samo 5 minuta? Svi su ovde blesavi koji preporučuju Avast pre AVG-a? To što je AVG nalazio ništa ne potvrdjuje da je bolji. Možda i nisu bili virusi, lažne uzbune :p

Pusti ga. Kada samo vidim ta pocetna velika slova jasno mi je da je u pitanju power user :d

Čekaj samo malo.. Kako to sudiš o nekom programu ako si ga koristio samo 5 minuta? Svi su ovde blesavi koji preporučuju Avast pre AVG-a? To što je AVG nalazio ništa ne potvrdjuje da je bolji. Možda i nisu bili virusi, lažne uzbune :p

E pa ovako.Sto se tice kucanja *** malo vise piva ali stojim iza toga sto sam rekao!A to sto ja nemam pojma kad sam ga imao 5 min,to je zato sto svaki racunar koji sam radio koji je imao "mocni avast" update do zadnje baze bio je pun virusa i C i D particije(Windows,System restore,.*exe itd)Procenat - 100%.Toliko o mom ne znanju.A vi napisite o vasem.Bar 3-4 racunara dnevno.
Instaliraj Avast i pogledaj zauzeca i takodje probaj sa AVG free.
P.S. Nisu bile lazne uzbune osim ako je lazna uzbuna worm,trojan
Backdoor.Win32
Trojan.Win32.Agent
Backdoor.Win32.Kbot.al
Rootkit.Win32.Agent.pp
Nadam se da ste zadovoljni sa kucanjem:cigar:

Poslednja izmena:
Vrh Dno