Ja ga koristim vec 3 godine jos od verzije 3.x a sada imam 4.7 koja je ujedno i najnovija.Stvarno sam zadovoljan njim i uvek mi je zaustavljao neka njesra sa neta.Ima 8 vrsta protekcija a meni su tek ukljucena 3.Stvarno za svaku preporuku.Trogdor je napisao(la):Da li neko mozda zna kakav je avast antivirus,i da li je neko imao iskustva sa njim ? Onaj nod32 me nervira vise ne moze da se update-uje,iako imam kao neki fix za njega !
Trogdor je napisao(la):Da li neko mozda zna kakav je avast antivirus,i da li je neko imao iskustva sa njim ? Onaj nod32 me nervira vise ne moze da se update-uje,iako imam kao neki fix za njega !
Moj kum je odusevljen ovim antivirusom, i uvek ga preporucuje!Sasa_NS je napisao(la):Probaj Avira AntiVir Personal Edition... Odličan i besplatan.
dejobar je napisao(la):Avast i Avira. Ja sam zadovoljan sa oba.
I ja ga koristim,sve preporuke.Sasa_NS je napisao(la):Probaj Avira AntiVir Personal Edition... Odličan i besplatan.
Bokaco je napisao(la):Moj kum je odusevljen ovim antivirusom, i uvek ga preporucuje!
Mozda cu ja da ga stavim sad umesto noda.
Evo probao sam i antivir i mogu ti reci da mi je komp dosta kocio ! Evo ponovo sam vratio avast i sve je ok !
To je ono što skenira fajlove pri pristupu (kad ih Windows upali, otvori, itd.)sta je taj "on-access scaner"? Ja to nisam primetio, a imam avasta na nekoliko kompova...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari