mmilovan je napisao(la):
Huh, niko ne reče za onaj TY Pastel Verbatim gde je nabavljan (GoranM je pisao o tome). Čim se pomene TY - muk. :wall:
Najrealnije je da je mislio na CD-ove, ja jos ne vidoh DVD za 30 din sa kutijom u radnji.
Inace Ritek zaista ima lepe skenove a nije skup, tako da ne znam sto uopste uzimate Princo. E sad zanimljivo jednom mi je do ruku dosao Ritek bez stampe koji radi isto kao i ovaj RiData +4x (ne samo da radi isto, isti je media code), zna li neko gde ima jos ovakvih, posto bi trebalo da su 18 din?
Sto se tice TDK 002, sve zavisi kako vam zapdane, imao sam par koji nisu hteli ni da pocnu da se rezu, par koji su imali mestimicne padove transfera na mizernih par 100 kb, i jedan koji je lead in upisivao 3.5 minuta, ali opet svi ostali su bili super (i exta brzo se citaju, obicno premase specifikaciju rezaca na kraju medija, i jako strmo im ide kriva citanja), medjutim, kad se oduzme skart pa moze da se pazari ovaj Ridata komotno, a i lepse izgleda, tako da TDK i jeste i nije povoljna kupovina...
Sto se tice PIO moda, obavezno obratite paznju ako citate neki jako ostecen disk da se rezac nije prebacio u isti, meni se to redovno desava, jos ako izbacim disk (bilo cd ili dvd) dok se jos muci, onda je to 100%, pomaze brisanje grane i ponovna detekcija.