nema tamo, neko je zvao i pitao pre par nedelja.Позови и ову фирму имају их у ценовнику.
Prva dva dana je bila normalna cena od kako su stigli da bi danas naglo skočila, ja sam uzeo za drugara fc-330 po staroj ceni...a sebi solo-6c za 70e pre nekoliko meseci![]()
Pa eto ispostavilo se da nisam u pravu i ni malo mi nije drago zbog toga jer sam i ja imao na rezervaciji iste samo preko kompjuterske radnje u novom sadu koja posluje sa grappolo...kaparisao sam ih po ceni od 3500din i trebali su danas da im stignu da ih preuzmem ali nisu poslati i danas mi je rečeno da je cena ipak 4016dinara koja je ujedno i razlog zašto nisu poslati pretpostavljam kako bi ih platio po istoj a ne staroj ceni koja mi je bila rečene u utorak iz grappola i te radnje u novom sadu. Mislim izeš 500dinara neću propasti zbog toga ali mi je ovo vrlo kvarna praksa. Dodati "new design" u ime proizvoda i prodavati ih po većoj ceni zbog toga je zloupotreba svoje pozicije distributera po meni i na primeru skupljih solo serija se već oseti i dovodi u pitanje isplatjivost zvučnika već. Kupujem drugu zvučnike pa sam pristao i po novoj ceni jer ih ja ne bi uzeo iz principa lično zbog ovoga, sva sreća pa sam svoje solo 6 kupio pre više meseci po skoro 20e nižoj ceni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari