Šta je novo?

Kada stiže Microlab Solo 7C

gordan84

Slavan
Učlanjen(a)
10.10.2008
Poena
330
Moja oprema  
CPU & Cooler
5800x
GPU
4070 Ti
Zamolio bih onog ko sazna kada se pojave ovi zvučnici u BG da javi, kako bi saznali i ovi koji su daleko od BG, kao što sam ja! :wave:

Hvala!

Koliko sam ja cuo stizu tek za nekih par meseci

U grapolo-u kažu da stižu do kraja februara! :S:

Tako neshto, treba da ih dobijem na test, kazu za 35 dana cirka :D

Jesu li stigli Solo zvučnici?

Vidim da na Grappolo sajtu sada piše "dodaj u korpu" sa novom cijenama, konkretno Solo-7C 122€.

Jesu, stigli su. Kompletna Solo serija. 7C, 6C, 5C, 5, Solo 1, Solo 2, FC330... Cene jesu vece zbog vecih cena proizvodjaca zvucnika. Od sutra mogu da se kupe u Grappolo-u. Kompletan spisak zvucnika na stanju je ovde:

http://www.grappologroup.com/shop/?upit=microlab&lager_order=ceni

Sto se tice rezervacija slobodno mi se obratite ili porucite zvucnike preko sajta pa cu vas kontaktirati.

Pozdrav,
Rasa

veselo. 8500din i 12k din za 6c i 7c nije uopste malo :(

Slazem se, ali nazalost tako je. I dalje mislim da vrede svaki dinar.
Kupi solidnu grafiku, za par godina ces imati skoro nista od nje. Kad uzmes dobre zvucnike stvari su malo drugacije.............

Prva dva dana je bila normalna cena od kako su stigli da bi danas naglo skočila, ja sam uzeo za drugara fc-330 po staroj ceni...a sebi solo-6c za 70e pre nekoliko meseci :)

Prva dva dana je bila normalna cena od kako su stigli da bi danas naglo skočila, ja sam uzeo za drugara fc-330 po staroj ceni...a sebi solo-6c za 70e pre nekoliko meseci :)

Nisi u pravu. Oslobodili smo 10 komada FC330 zvucnika koji su stajali na rezervaciji posto su zvucnici stigli 1-2 dana posle toga. Osim toga ljudi su ispostovani starom cenom posto su zvucnici od proslog uvoza. Mislim da bi bilo bolje da su isli po novoj ceni. :mad:

Pa eto ispostavilo se da nisam u pravu i ni malo mi nije drago zbog toga jer sam i ja imao na rezervaciji iste samo preko kompjuterske radnje u novom sadu koja posluje sa grappolo...kaparisao sam ih po ceni od 3500din i trebali su danas da im stignu da ih preuzmem ali nisu poslati i danas mi je rečeno da je cena ipak 4016dinara koja je ujedno i razlog zašto nisu poslati pretpostavljam kako bi ih platio po istoj a ne staroj ceni koja mi je bila rečene u utorak iz grappola i te radnje u novom sadu. Mislim izeš 500dinara neću propasti zbog toga ali mi je ovo vrlo kvarna praksa. Dodati "new design" u ime proizvoda i prodavati ih po većoj ceni zbog toga je zloupotreba svoje pozicije distributera po meni i na primeru skupljih solo serija se već oseti i dovodi u pitanje isplatjivost zvučnika već. Kupujem drugu zvučnike pa sam pristao i po novoj ceni jer ih ja ne bi uzeo iz principa lično zbog ovoga, sva sreća pa sam svoje solo 6 kupio pre više meseci po skoro 20e nižoj ceni.

Poslednja izmena:
Javiše mi drugovi da su mi kupili Solo 7C zvučnike i to po cijeni od 130€.

Dao sam im 2 adrese tj. bcc computers i Grappolo pa pretpostavljam da su kupili u bcc-u (nisam ih pitao) jer je bliže centru BG-a.

Odavno sam spremio 105€, koliko je bila stara cijena a evo moram još nadodati 25€.

Mislim, kada ih već čekam 3 mjeseca kupio bih i da su mnogo skuplji ali isto sam se malo iznervirao!

Pa eto ispostavilo se da nisam u pravu i ni malo mi nije drago zbog toga jer sam i ja imao na rezervaciji iste samo preko kompjuterske radnje u novom sadu koja posluje sa grappolo...kaparisao sam ih po ceni od 3500din i trebali su danas da im stignu da ih preuzmem ali nisu poslati i danas mi je rečeno da je cena ipak 4016dinara koja je ujedno i razlog zašto nisu poslati pretpostavljam kako bi ih platio po istoj a ne staroj ceni koja mi je bila rečene u utorak iz grappola i te radnje u novom sadu. Mislim izeš 500dinara neću propasti zbog toga ali mi je ovo vrlo kvarna praksa. Dodati "new design" u ime proizvoda i prodavati ih po većoj ceni zbog toga je zloupotreba svoje pozicije distributera po meni i na primeru skupljih solo serija se već oseti i dovodi u pitanje isplatjivost zvučnika već. Kupujem drugu zvučnike pa sam pristao i po novoj ceni jer ih ja ne bi uzeo iz principa lično zbog ovoga, sva sreća pa sam svoje solo 6 kupio pre više meseci po skoro 20e nižoj ceni.

Zaista mi je zao sto zvucnike nisi dobio po staroj ceni. 10 komada FC330 je bilo oslobodjeno pre nekoliko dana u Grappolo-u i u roku od par sati su prodati cime je prica sa starom cenom definitivno zavrsena. Naravno da je i ta radnja potom morala uzeti zvucnike tek pristigle, po novoj ceni. New design je postojalo i ranije, vidi se da su isti zvucnici u pitanju.

Nema potrebe da ti dalje objasnjavam ............ ukoliko do sada nisi shvatio.

Pozdrav,
Rasa

Sve to stoji samo je i dalje činjenica da je meni više osoba govorilo jednu cenu po kojoj sam i poručio zvučnike da bi se ispostavilo da dok se ta porudžbina realizovala cena se promenila iz navedenih razloga, ali to je sada završena priča. Što se tiče "new design"-a(primetićeš navodnike i ovog puta) ja samo ponavljam meni navedene razloge preko telefona za poskupljenje zvučnika. Meni je ne jasno po kom razlogu su oni zaista poskupeli i kako je to poskupljenje primenjivano na odredjene modele jer su neki zvučnici očigledno više poskupeli od drugih procentualno i zaista mi je žao zbog toga jer više jednostavno nisu toliko dobra kupovina i sigurno će se manje prodavati ako ne sad onda već osetnije u sledećoj turi kada ih ljudi budu i očekivali po novoj a ne po staroj ceni mesecima.

Poslednja izmena:
ja samo da dodam da se slazem sa userom iznad oko toga da po novim cenama vise nisu toliko dobra kupovina i da jos jednom apelujem na rasu i grappolo da uvezu fc530 (ili eventualno nesto drugo iz fc serije), al' po nekoj pristojnoj ceni. inace, new design je pisalo i pre oko 6 meseci (jer valjda i jesu redizajnirani fc330) kada sam ih platio malo preko 3k din.

Nazad
Vrh Dno