Šta je novo?

Kada sam ja sa 5.25" SS DD forsirao 8bita na Slaviji...

Evo izvoli, sada ces ti dobiti warn jer si rekao da su u amigi ostali samo ****** u razvojnom timu - iako ste zamoljeni da nema flejma.

ej, pa ja nisam rekao nikome da je *****!
hm.. pa nisam dobio warn... :smoke:

da li to znaci da nesmem da pisem o ZX Spectrumu, Sinclair QL, Ili Macintoshu koji sam imao kratko vreme

Ako uopste citas postove (ili ti se samo zacrveni pred ocima kad se pomene amiga)
ovaj theread si ti vestacki napravio
dozvolio si da se da se rasprava sa Ines / ZX Spectrum i Steve/Atari ST pretvori u objasnjavanje amigista kako nista pre amige nije valjalo
a pri tom brises sve sto nije u skladu sa tvojim misljenjem o amigi

Prema tome ti zloupotrebljavas svoj status i samo cinjenica da niko nesvraca ovde i ne cita koliko se iskljucivo i apsolutisticki ponasas jos uvek te drzi na mestu moderatora

Jedino kada se meni zacrveni pred ocima je kada moram da se maltretiram sa nekim ko je toliko nedokazan i prepotentan kao ti.

Ovaj thread je izvucen iz OFFTOPICA koji ste napravili vas nekoliko, i umesto da vam podelim warnove koje ste vise nego zasluzili za otimanje teme, napravio sam novu temu da bi ti i tebi slicni mogli da dokazujete da je zemlja ravna. Kako to obicno biva ni to nije bilo dovoljno, pa si krenuo da vredjas i omalovazavas sve ostale koji ne misle kao ti, kada si dobio opomenu krenula je klasicna srbijanska kuknjava "zasto mene, sta sam ja, vidi tebe".

O tvom "misljenju" o Amigi necemo diskutovati, jer ti o tom sistemu toliko nemas pojma da je bolje da vise uopste ne potezes temu.

Sto se tice mog 'totalitarizma' slobodno kontaktiraj administratora (Ji 4Tze), i detaljno mu iznesi ovaj slucaj gde su ugrozena tvoja demokratska prava da *****s po svemu sto ne poznajes.

Imam novost za tebe kucni kompujteri su postjali i pre amige i za vreme amige i posle amige

DA LI JE MOGUCE? :shock: evo svet mi se rusi posle tog saznanja. Jos da mi objasnis i da je zemlja ravna i nemam sta vise ovde da trazim...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno