Ma, kada budem hteo da čitam nešto zanimljivo, uzeću Politikin Zabavnik, a ne časopis, u kome sve što iole valja, za pola sata lako mogu da nađem na netu... ,)Delija je napisao(la):Pa u tome je poenta.
Casopis je totalna razbibriga i *******cija.![]()
dogriz je napisao(la):Koliki bi to CD trebao da bude...![]()
teletabis je napisao(la):Ma dvostrani DL DVD ne bi bio dovoljan![]()
Panta je napisao(la):Samo da pitam gde su sad oni mudraci koji tvrde da CD ne kosta ni 10 dinara? I dalje stoji moja ponuda za 20 dinara po komadu. Zasto ne zaradite silne pare kad vam se nude? Najlakse je nekoga prozivati i praviti se pametan, a kad dodje stani-pani, onda se zvizduce i gleda u nebo. Ako ne znate istinu onda se bar uzdrzite od sirenja dezinformacija. Mrzim kad neko potcenjuje tudji rad i zalaganje i to bez argumenata.
I kakva je svrha od programa starih sest meseci i bajatih drajvera?The pocetnik je napisao(la):Ne bi bila losa ideja da npr. digital jednom u 6 meseci izadje sa dvd-om i to sa npr. par poslednjih drajvera za nv i ati karte,malo shareware-a,freeware-a barem toga dosta ima a za 6 meseci bi se sigurno pronaslo dovoljno aplikacija da se popuni dvd...Mada pitanje je koliko je to isplatljivo za casopis.
hm... informacije radi, da li vi znate kakva je citalacka struktura vaseg casopisa? To pitam zato sto mislim da Digital! ne citaju "prosecni korisnici", vec oni koje VEOMA interesuje nov i "advanced" hardware... Evo, ja sam npr. (tu-i-tamo) napredniji korisnik, ali me HW uopste ne zanima, pa samim tim i ne citam Digital (uzmem ga povremeno, da budem u toku)...Panta je napisao(la):Ne smete zaboraviti da posetioci Benchmarka ne predstavljaju prosecnog korisnika i da dobar deo citalaca Digitala nema DVD citac.
Jeeees!!!Voodoo_NBGD je napisao(la):Meni nije jasno kako ljudi mogu da daju 30 evra za misha, a ne mogu 1800 dinara za DVD-ROM...
Ti sto nemaju DVD verovatno furaju svoj stari dobri P2 koga su kupili krajem proslog veka, pa verovatno ne citaju Digital...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari