borab je napisao(la):Ima li nesto o tome?
MAD_MUzzY je napisao(la):Ma icice ta igra samo tako na GF2Ti ... pa cak i na MX-u. Nicu oni bas toliko blesavi da imaju samo 10% igraca![]()
magick je napisao(la):Ma posle onih 64k demoa niko ne može da me ubedi da hardversku .....
Otišlo!Running Man je napisao(la):magick, aj sibni mi na [email protected] pomenuti demo ...
magick je napisao(la):Ma posle onih 64k demoa niko ne može da me ubedi da hardversku zahtevnost ne podižu namerno ili da znaju da programiraju. Jeste li videli vi hardversku zahevnost novog enginea? Ispada da neće moći da se igra ni na GF2 Ultra karicama.![]()
magick je napisao(la):Otišlo!
Kakav bre UT2. Javi utiske.![]()
Nisam trenutno kući i verovatno ću tek sutra stići da vam "aploudujem". Kol'ka ono beše maksimalnia veličina fajla koji forum 'oće da prihvati? Je l' će moći 64K?MAD_MUzzY je napisao(la):Em... ajde okaci to negde da mozemo svi da skinemo.
Ma ja to tako od milošte zovem sve grafičke adaptere koji korist Nevidijin čip.notax je napisao(la):Na karicama sigurno nece moci da se igra, ali ce mozda moci na GF2 Ultra karticama.
:wave;
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari